Basa
Iklan / pub

Sus Scrofa SS-4P FSX

Author Tim Piglet Conrad - Piglets aneh Planes
Ukuran 10.6 MB
Undeuran 7 328
Dijieun 29-01-2011 19: 50: 31
Robah 12-07-2012 18: 58: 01
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on FSX Akselerasi atawa SP2 & FSX-uap

Opat Seat turboprop touring / olahraga / pesawat palatih. "Kumaha lamun" desain ieu ngabogaan dua schemes cet, gauges adat, jeung sagala rupa nu barang séjén. Cet Kit kaasup. Nu kabina virtual oge dimodelkeun, sarta karasaeun teu nyaman, tah ieu dikawasa solely ti VC, kanopi badag sahingga bisa boga view lega padesaan.

Hadir kalawan dua textures: US Sipil ngadaptar, SUS Scrofa Force narajang

Nyobaan

NOTAMS:
SHF e muka kanopi kénca
SHF e 2 muka kanopi katuhu.

download

Iklan / pub