Basa

Sus Scrofa SS-4P FSX

Ukuran 10.6 MB
Undeuran 7 806
Dijieun 29-01-2011 19: 50: 31
Robah 12-07-2012 18: 58: 01
ngidinan freeware luar
pangarang: Tim Piglet Conrad - Piglets aneh Planes
download FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uap DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Opat Seat turboprop touring / olahraga / pesawat palatih. "Kumaha lamun" desain ieu ngabogaan dua schemes cet, gauges adat, jeung sagala rupa nu barang séjén. Cet Kit kaasup. Nu kabina virtual oge dimodelkeun, sarta karasaeun teu nyaman, tah ieu dikawasa solely ti VC, kanopi badag sahingga bisa boga view lega padesaan.

Hadir kalawan dua textures: US Sipil ngadaptar, SUS Scrofa Force narajang

Nyobaan

NOTAMS:
SHF e muka kanopi kénca
SHF e 2 muka kanopi katuhu.
Sus Scrofa SS-4P FSX download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!