Basa
Iklan / pub

North American XB-70 Bob NASA FSX & P3D

panas

Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
Pencét "L" pikeun ngaktipkeun pangaruh afteburner. Nu 2D kabina leuwih lengkep batan kabina virtual

Nu Amérika Kalér XB-70 Valkyrie ieu prototipe ngebom supersonic of ahir 1950 AS. Hal ieu dirarancang ku Amérika Kalér. Ngan dua salinan anu diwangun, salah sahiji nu ancur dina kacilakaan.

Leungitna prototipe a asup nu nawaran maot program. hiber Ieu pariwara hiber, loba wartawan nu saksi ka kacilakaan di mesin pisan mahal ieu, weighs 250 ton jeung geus ngarugikeun 10 kali beurat taun emas.

kacilakaan The

On 8 Juni 1966, nu prototipe kadua daun Edwards AFB pikeun ngalakukeun ukuran tina booms sonic. Sajaba ti éta, test ieu ngamungkinkeun General Electric, produsén tina mesin XB-70, nyandak poto tina iklan kapal terbang kalawan F-4B Phantom II, F-104N Starfighter, F-5A Freedom PACARAN jeung T -38 Talon, sadaya Powered jeung mesin ti General Electric. Tapi F-104, dikaluarkeun dina kaayaan nu teu tenang hudang dihasilkeun ku XB-70, struck, ngaruksak penstabil nu nangtung kénca. Sanggeus 16 detik hiber, ngebom meunang kaluar ti kontrol, tuluy nabrak.



Al White, nu pilot XB-70, ejected dina jangka waktu tapi copilot-Na Carl Palang anu bisa ngaluarkeun sarta ditelasan, babarengan jeung pilot tina F-104, Joseph Albert Walker. (Sumber Wikipedia)

Author Massimo Altieri, update ku Bob Chicilo
Ukuran 18.6 MB
Undeuran 15 847
Dijieun 29-04-2011 03: 22: 23
Robah 23-02-2015 21: 38: 14
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub