Basa

North American XB-70 Bob NASA FSX & P3D

panas
Ukuran 18.6 MB
Undeuran 16 838
Dijieun 29-04-2011 03: 22: 23
Robah 23-02-2015 21: 38: 14
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
pangarang: Massimo Altieri, update ku Bob Chicilo
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
Pencét "L" pikeun ngaktipkeun pangaruh afteburner. Nu 2D kabina leuwih lengkep batan kabina virtual

Nu Amérika Kalér XB-70 Valkyrie ieu prototipe ngebom supersonic of ahir 1950 AS. Hal ieu dirarancang ku Amérika Kalér. Ngan dua salinan anu diwangun, salah sahiji nu ancur dina kacilakaan.

Leungitna prototipe a asup nu nawaran maot program. hiber Ieu pariwara hiber, loba wartawan nu saksi ka kacilakaan di mesin pisan mahal ieu, weighs 250 ton jeung geus ngarugikeun 10 kali beurat taun emas.

kacilakaan The

On 8 Juni 1966, nu prototipe kadua daun Edwards AFB pikeun ngalakukeun ukuran tina booms sonic. Sajaba ti éta, test ieu ngamungkinkeun General Electric, produsén tina mesin XB-70, nyandak poto tina iklan kapal terbang kalawan F-4B Phantom II, F-104N Starfighter, F-5A Freedom PACARAN jeung T -38 Talon, sadaya Powered jeung mesin ti General Electric. Tapi F-104, dikaluarkeun dina kaayaan nu teu tenang hudang dihasilkeun ku XB-70, struck, ngaruksak penstabil nu nangtung kénca. Sanggeus 16 detik hiber, ngebom meunang kaluar ti kontrol, tuluy nabrak.



Al White, nu pilot XB-70, ejected dina jangka waktu tapi copilot-Na Carl Palang anu bisa ngaluarkeun sarta ditelasan, babarengan jeung pilot tina F-104, Joseph Albert Walker. (Sumber Wikipedia)
North American XB-70 Bob NASA FSX & P3D download
Basa