Basa

1701 USS Entreprise Silih 2.0 FSX & P3D

panas
Ukuran 22.9 MB
Undeuran 11 813
Dijieun 22-09-2013 22: 47: 51
Robah 15-11-2016 17: 52: 56
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: RicardoPJr
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Di handap ieu kawentar kapal rohangan perusahaan tina kaptén Kirk, muatan jeung misi eksplorasi interstellar lima taun.

FSX / P3D - mardika-1701 USS perusahaan - Star Trek - Silih kanyataanana (2009) - V2.0

Vérsi The diropéa mardika-1701 USS perusahaan. pak Full kaasup diropéa model, VC, textures jeung tunning hiber. grafik High resolusi, panto animasi jeung mesin .. Model dijieun dina FSDS ku RicardoPJr .Read file readme kanggo inpormasi lengkep. kapal rohangan Ieu bisa darat dina laut!

interior Full di 3D
roangan kapal

1701 USS Entreprise Silih 2.0 FSX & P3D download
Basa