Basa
Iklan / pub

1701 USS Entreprise Silih 2.0 FSX & P3D

panas

Di handap ieu kawentar kapal rohangan perusahaan tina kaptén Kirk, muatan jeung misi eksplorasi interstellar lima taun.

FSX / P3D - mardika-1701 USS perusahaan - Star Trek - Silih kanyataanana (2009) - V2.0

Vérsi The diropéa mardika-1701 USS perusahaan. pak Full kaasup diropéa model, VC, textures jeung tunning hiber. grafik High resolusi, panto animasi jeung mesin .. Model dijieun dina FSDS ku RicardoPJr .Read file readme kanggo inpormasi lengkep. kapal rohangan Ieu bisa darat dina laut!

interior Full di 3D
roangan kapal


Author RicardoPJr
Ukuran 22.9 MB
Undeuran 10 885
Dijieun 22-09-2013 22: 47: 51
Robah 15-11-2016 17: 52: 56
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub