Basa

& NbspBritten Norman Ny-2 nu nyicingan di pulo - Transgabon FSX

panas
nu ngarang Marcel Kuhnt, repaint Jacques VALLCANERAS luar http://www.mr-software.de/
Ukuran 8 MB
Undeuran 10 284
Dijieun 01-11-2010 05: 42: 20
Robah 22-04-2013 07: 24: 11
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap Edition& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
Produk Dijieun di Romania jeung Bélgia, nu nu nyicingan di pulo ieu dirancang pikeun minuhan lingkungan husus rudimentary: kesederhanaan, reliabiliti, kalenturan.

tah leutik ieu anu bisa mawa nepi ka panumpang 10 nawarkeun kabina virtual komprehensif jeung lengkep jeung animasi jeung model geulis dilakukeun dina Gmax.
Kadé maca manual.

download

Undeuran Biomédis

Basa