Basa
Iklan / pub

Britten Norman Ny-2 nu nyicingan di pulo - Transgabon FSX


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
Produk Dijieun di Romania jeung Bélgia, nu nu nyicingan di pulo ieu dirancang pikeun minuhan lingkungan husus rudimentary: kesederhanaan, reliabiliti, kalenturan.

tah leutik ieu anu bisa mawa nepi ka panumpang 10 nawarkeun kabina virtual komprehensif jeung lengkep jeung animasi jeung model geulis dilakukeun dina Gmax.
Kadé maca manual.

Ukuran 8 MB
Undeuran 9 378
Dijieun 01-11-2010 05: 42: 20
Robah 22-04-2013 07: 24: 11
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis