Basa

   Britten Norman BN-2 Islander - Transgabon FSX   

nu ngarang Marcel Kuhnt, repaint Jacques VALLCANERAS luar http://www.mr-software.de/
Ukuran 8 MB
Undeuran 9 803
Dijieun 01-11-2010 05: 42: 20
Robah 22-04-2013 07: 24: 11
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
Produk Dijieun di Romania jeung Bélgia, nu nu nyicingan di pulo ieu dirancang pikeun minuhan lingkungan husus rudimentary: kesederhanaan, reliabiliti, kalenturan.

tah leutik ieu anu bisa mawa nepi ka panumpang 10 nawarkeun kabina virtual komprehensif jeung lengkep jeung animasi jeung model geulis dilakukeun dina Gmax.
Kadé maca manual.

download

Undeuran Biomédis