Basa

& NbspEurocopter AS350-BA Fspainter lengkep FSX & P3D

panas
nu ngarang FSpainter / Florian LAROYE
Ukuran 35.1 MB
Undeuran 22 620
Dijieun 30-03-2012 18: 08: 47
Robah 20-09-2013 04: 28: 44
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Keur versi cocog FS2004 klik di dieu
Ngundeur eta! pak ieu kaasup jeung textures tina Gendarmerie, Perancis Adat istiadat, Heliswiss sarta loba batur.

Ciri tina bajing Aerospatiale AS 350BA keur hiber simulator X & P3D:
model lengkep dijieun jeung Gmax
Daptar ujung jeung photorealistic gauges
Sora kacatet dina laboratorium hiji hiber nyata
kabina 3D wincikan jeung gauges clickable jeung saklar
saklar 3D animasi
Animasi tina lawang
animasi dinamis di 3D kabina
Animasi of supir
Dites jeung disatujuan ku pilots model hiber nyata
checklists lengkep
Pangaruh hujan dina Windows
wipers animasi
Kamungkinan pindah ka hareup atawa jok tukang supir di kabina virtual
Cocog jeung hiber simulator X P3D jeung Hiber simulator 2004

Nu Eurocopter AS350 Bajing mangrupakeun helikopter cahaya multiguna dimekarkeun ku Aerospatiale jeung Eurocopter dina Januari 1992. Alat ieu miboga bedana ti sanggeus geus dimekarkeun dina vérsi single-jeung kembar-engine, ieu dipasarkan di Amérika Sarikat dina ngaran AStar (single engine) atawa TwinStar (engine kembar) jeung ngababarkeun versi kalayan hiji tipe anti-torsi "jandela leutik", jeung diganti ngaranna Eurocopter EC130. Dihasilkeun dina lisénsi di Brazil dina ngaran Helibras HB.350 Esquilo, nu EC130 ogé geus dilayanan ngarojong kreasi Cina Changhe Z-11, dina partnership jeung Changhe Pesawat Industries Corporation.

Ecureuil1

Ecureuil2

Ecureuil3

Ecureuil4

Ecureuil5

download

Undeuran Biomédis

Basa