Basa

& NbspStar Wars Millenium Ukay FSX

panas
nu ngarang Bruce Fitzgerald
Ukuran 5.26 MB
Undeuran 27 322
Dijieun 09-12-2008 23: 19: 48
Robah 02-06-2012 09: 50: 41
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap Edition        


Nu Millenium Ukay ti Star Wars, buka laju luhur jeung nyoba toél béntang! - Kinerja Maximum amplop full - laju Maximum di FSX: (2667 kts / GPS-GS) - stabil jeung tahan dina beban ekstrim G jeung tekenan dinamis - Ultra efisien, dorong luhur, SuperSpoilers - flaps deflection di hiber STOL. Ngaran koropak Original: sw_falc.zip

download

Basa