Basa

& NbspUSS Nimitz & USS Eisenhower V2 FSX & P3D

panas
nu ngarang Javier Fernandez, pasangan FX Sylvain Parouty
Ukuran 22.9 MB
Undeuran 125 212
Dijieun 06-07-2009 17: 41: 42
Robah 18-06-2014 00: 58: 21
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)        


Diropéa dina 6 / 17 / 2014: ningkat instalasi otomatis, kasaluyuan jeung Prepar3D v1 jeung v2 +

Di handap ieu USS Nimitz & kapal perang USS Eisenhower carrier pesawat armada USD. Ieu hiji tambihan-on AI (jieunan AKAL) dikawasa ku komputer, paket ieu kualitas unequaled bakal mere Anjeun shivers tina pelesir!

New 2 versi

Parobahan vérsi ieu:

-New "Dijalankeun Replenishment" konfigurasi keur Nimitz jeung Eisenhower. Idéal pikeun operasi VERTREP jeung helos.
model -New tina armada oiler USNS Patuxent T-AO 201. Fitur landable helipad jeung peuting kilat. Karya mandiri salaku kapal AI anu bisa balayar dina dirina sorangan (an konfigurasi tambahan pikeun AIcarriers ogé disadiakeun):
 
14-Patuxent

pangaruh uap -Added dina sadaya catapults (kasampak leuwih alus jeung kapal di gerakan)
sora -Added pikeun peluncuran catapult jeung jet deflectors blast
-Fixed Isu nu disababkeun pesawat pamuter sacara turun ka handap dina cai lamun nuliskeun dek hanggar ti #3 lift.
isu peuting kilat -Fixed keur sababaraha planes dina "port nganjang" konfigurasi
-Corrected Sababaraha akurat dina munara radar aft jeung pulo.
-Added Animasi catapult "jujur"
-Additional Awak catapult for ucing #3 jeung #4.
tékstur -New keur shuttles catapult.

New installer otomatis, nangtukeun masalah pamasangan AICarriers 2. Ayeuna cocog sareng sadaya vérsi Windows.

Cocog FSX SP2, FSX Akselerasi jeung Prepar3D v1 v2 +

Anjeun bakal bisa darat dina dua operator pesawat ieu, kuring mamatahan Anjeun pikeun maké T-45 Goshawk jeung F-14 Tomcat keur FSX ku Dino Cattaneo. tempohttp://indiafoxtecho.blogspot.com/

Kaasup pilihan: AIcarriers2 nyaéta program leutik nu ngidinan Anjeun pikeun nempatkeun kapal AI Anjeun ka jarak siap pake di hareup anjeun jadi Anjeun bisa darat di dinya.

AIcarriers

hanggar














gambaran

Nu USS Nimitz (CVN-68) carrier pesawat nyaeta serbaguna American nuklir-Powered. Ieu téh salah sahiji 11 operator pesawat buta Angkatan Laut jeung ayeuna salah sahiji kapal perang pangkuatna di dunya. kapal ieu ngaranna Nimitz, dina ngahargaan Laksamana Chester Nimitz, nu paréntah armada Pasifik salila Perang Dunya II. motto kapal nyaéta "gawe babarengan, hiji Tradisi". sumber Wikipedia

Nu USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69), nicknamed Ike, ieu pesawat carrier serbaguna US nuklir-Powered, bagian ti kelas Nimitz. Ieu téh nu kadua carrier pesawat Nimitz kaasup, sarta mangrupa salah sahiji 11 operator pesawat buta Angkatan Laut. Manéhna maréntahkeun pikeun ngaganti USS Franklin D. Roosevelt, urut carrier pesawat ti Perang Dunya Kadua. Asalna, kapal ieu ngaran keur ngahargaan ka Eisenhower 34th Présidén Amérika Sarikat, Dwight David Eisenhower. Tapi, ngaranna ieu ngalegaan ka ngaran lengkep Dwight D. Eisenhower Méi 25, 1970. motto kapal nyaéta "Kuring kawas Ike." Saprak datang kana layanan, Ike geus miboga 13 Officer Commanding beda. sumber Wikipedia

download

Undeuran Biomédis