Basa

USS Nimitz & USS Eisenhower V2 FSX & P3D

panas
Ukuran 22.4 MB
Undeuran 134 437
Dijieun 06-07-2009 17: 41: 42
Robah 29-08-2017 05: 06: 21
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Javier Fernandez, Sylvain Parouty, adaptasi ku Rikoooo
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4
Changelog Diropéa dina 29 / 08 / 2017: Ayeuna 100% cocog sareng Prepar3D v1, v2, v3 na v4 + FSX, Edition FSX-uap. Ningkat installer otomatis, versi anyar tina AICarriers 2 (.NET) cocog sareng sadaya simulators didadarkeun di luhur.

Diropéa dina 6 / 17 / 2014: ningkat instalasi otomatis, kasaluyuan jeung Prepar3D v1 na v2 +
Di handap ieu USS Nimitz & USS Eisenhower pesawat kapal perang pamawa ti armada AS. Ieu mangrupa nambihkeun kana disebut AI (jieunan AKAL) anu dikawasa ku komputer.

-Kualitas luhur ieu nambahkeun-on bakal ngidinan Anjeun pikeun darat dina dua operator pesawat pinuh dimodelkeun make 3D interior / exterior kalawan sababaraha konfigurasi. sadia ogé mangrupa heliport na catapult pikeun takeoffs.

New 2 versi

Parobahan vérsi ieu:

-New "Dijalankeun Replenishment" konfigurasi keur Nimitz jeung Eisenhower. Idéal pikeun operasi VERTREP jeung helos.
model -New tina armada oiler USNS Patuxent T-AO 201. Fitur landable helipad jeung peuting kilat. Karya mandiri salaku kapal AI anu bisa balayar dina dirina sorangan (an konfigurasi tambahan pikeun AIcarriers ogé disadiakeun):
 
14-Patuxent

pangaruh uap -Added dina sadaya catapults (kasampak leuwih alus jeung kapal di gerakan)
sora -Added pikeun peluncuran catapult jeung jet deflectors blast
-Fixed Isu nu disababkeun pesawat pamuter sacara turun ka handap dina cai lamun nuliskeun dek hanggar ti #3 lift.
isu peuting kilat -Fixed keur sababaraha planes dina "port nganjang" konfigurasi
-Corrected Sababaraha akurat dina munara radar aft jeung pulo.
-Added Animasi catapult "jujur"
-Additional Awak catapult for ucing #3 jeung #4.
tékstur -New keur shuttles catapult.

New installer otomatis, nangtukeun masalah pamasangan AICarriers 2. Ayeuna cocog sareng sadaya vérsi Windows.

sarua pisan FSX SP2, FSX Akselerasi, FSX uap Edition na Prepar3D v1 v2, v3, v4

Anjeun bakal bisa darat dina dua operator pesawat ieu, kuring mamatahan Anjeun pikeun maké T-45 Goshawk jeung F-14 Tomcat keur FSX ku Dino Cattaneo. tempohttp://indiafoxtecho.blogspot.com/

Kaasup pilihan: AIcarriers2 nyaéta program leutik nu ngidinan Anjeun pikeun nempatkeun kapal AI Anjeun ka jarak siap pake di hareup anjeun jadi Anjeun bisa darat di dinya.

AIcarriers

hanggar














gambaran

Nu USS Nimitz (CVN-68) carrier pesawat nyaeta serbaguna American nuklir-Powered. Ieu téh salah sahiji 11 operator pesawat buta Angkatan Laut jeung ayeuna salah sahiji kapal perang pangkuatna di dunya. kapal ieu ngaranna Nimitz, dina ngahargaan Laksamana Chester Nimitz, nu paréntah armada Pasifik salila Perang Dunya II. motto kapal nyaéta "gawe babarengan, hiji Tradisi". sumber Wikipedia

Nu USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69), nicknamed Ike, ieu pesawat carrier serbaguna US nuklir-Powered, bagian ti kelas Nimitz. Ieu téh nu kadua carrier pesawat Nimitz kaasup, sarta mangrupa salah sahiji 11 operator pesawat buta Angkatan Laut. Manéhna maréntahkeun pikeun ngaganti USS Franklin D. Roosevelt, urut carrier pesawat ti Perang Dunya Kadua. Asalna, kapal ieu ngaran keur ngahargaan ka Eisenhower 34th Présidén Amérika Sarikat, Dwight David Eisenhower. Tapi, ngaranna ieu ngalegaan ka ngaran lengkep Dwight D. Eisenhower Méi 25, 1970. motto kapal nyaéta "Kuring kawas Ike." Saprak datang kana layanan, Ike geus miboga 13 Officer Commanding beda. sumber Wikipedia
USS Nimitz & USS Eisenhower V2 FSX & P3D download

Undeuran Biomédis

Basa