Basa

Tower Control FSX & P3D

panas
Ukuran 3 MB
Undeuran 33 713
Dijieun 15-11-2006 01: 00: 00
Robah 17-11-2015 02: 23: 07
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Rikoooo
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10
munara kontrol leutik basajan pisan tapi indispensable jaringan penerbangan.
360 ° view, bisa nyepetkeun atawa ngalambatkeun turun waktu, view radar, pilihan opat munara tina jangkung beda, panel kontrol ATC. munara bisa pindah jeung kenop "Y".
Anjeun bakal manggihan tambihan-on ieu dina produsén: "Control Tower Rikoooo"Dina daptar pesawat of FSX / P3D.
Tower Control FSX & P3D download
Basa