Basa
Iklan / pub

Tower Control FSX & P3D

panas
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10

munara kontrol leutik basajan pisan tapi indispensable jaringan penerbangan.
360 ° view, bisa nyepetkeun atawa ngalambatkeun turun waktu, view radar, pilihan opat munara tina jangkung beda, panel kontrol ATC. munara bisa pindah jeung kenop "Y".
Anjeun bakal manggihan tambihan-on ieu dina produsén: "Control Tower Rikoooo"Dina daptar pesawat of FSX / P3D.

Author Rikoooo
Ukuran 3 MB
Undeuran 31 539
Dijieun 15-11-2006 01: 00: 00
Robah 17-11-2015 02: 23: 07
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub