Basa

   HMS Bounty FSX & P3D & FS2004    Vérsi 1.1

nu ngarang Milton Shupe, Nigel Richards, Rob Barendregt, Sasha Rieger, sarta Rob Ibey
Ukuran 60.36 MB
Undeuran 4 665
Dijieun 24-07-2015 02: 22: 00
Robah 24-07-2015 05: 34: 51
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji) & FS2004        


HMS Bounty 18th Abad Kapal Jangkung kuadrat hela lengkep angin disetir, individual animasi jeung dikawasa sails, animasi umbul jeung arah jeung angin speeds, animasi Helm, sarta Manajemén Jandela Kawih ngadalikeun sagala fuctions kapal. Kapal responds ka angin speeds jeung arah jeung geleng, Keeling, jeung pitch gumantung sails deployed jeung posisi panangan yard. sora ambient, variabel angin jeung badai Gale disada, kapal urang bel, "ngajenan", jangkar beuratna / leupaskeun kabéh ditambahkeun ka immersion.

Ngandung oge FS2004 versi cocog

Baca dokuméntasi anu kaasup lamun teu hayang parahu Anjeun tetep frozen.

Big CATETAN: Versi panganyarna tina FSUIPC ieu dibutuhkeun pikeun HMS Bounty digawekeun.

Catetan: setélan realisme kudu disetel ka "Hard" pikeun pangalusna Balukar Angin (teu Badé berpungsi dina "Mudah" realisme di FSX.)

HMS Bounty, ogé katelah Béjana HM Angkatan Bounty, ieu wadah sudagar leutik dibeuli ku Royal Angkatan Laut keur misi botanis. kapal, handapeun komando William Bligh, ieu dikirim ka Samudra Pasifik ka acquire tutuwuhan breadfruit jeung ngangkut ka possessions British di Hindia Kulon. misi nu kungsi réngsé, alatan mutiny dipingpin ku akting Létnan Fletcher Kristen. Ieu ieu Mutiny kawentar dina Bounty.

1960earlyrearautoskipperactive Mediumbeaglegoingawaybeaglerightqtr MediumfqfqsSMWvc

download