Basa
Iklan / pub

UKMIL Gazelle AH1 Paket FSX & P3D

panas
Ukuran 48.13 MB
Undeuran 17 049
Dijieun 02-07-2012 16: 05: 05
Robah 19-01-2013 05: 33: 31
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Nu Gazelle helikopter mangrupa konstruksi logam cahaya serbaguna dirancang dina pertengahan 1960s ku Sud Aviation jeung dihasilkeun dina runtuyan ti 1970s awal ku Societe Nationale Industrielle Aerospatiale (SNIAS atawa Aerospace) dina kolaborasi jeung Westland helikopter (UK)

pak lengkep + VC + Soundspack + 12 repaints

tambihan-on Ieu bébas, tapi geus ngadegkeun ngarojong mantuan Pikeun pahlawan (H4H) amal British dijalankeun dina 1 Oktober 2007 pikeun mantuan servicemen British jeung awewe luka saprak September 11, 2001
Klik dina link di luhur lamun hoyong nyumbang ka organisasi ieu:
http://www.justgiving.com/ukmil

download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis