Basa

UKMIL Gazelle AH1 Paket FSX & P3D

panas
Ukuran 48.13 MB
Undeuran 18 430
Dijieun 02-07-2012 16: 05: 05
Robah 19-01-2013 05: 33: 31
ngidinan freeware luar
pangarang: UKMIL luar http://www.ukmil.org.uk
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Nu Gazelle helikopter mangrupa konstruksi logam cahaya serbaguna dirancang dina pertengahan 1960s ku Sud Aviation jeung dihasilkeun dina runtuyan ti 1970s awal ku Societe Nationale Industrielle Aerospatiale (SNIAS atawa Aerospace) dina kolaborasi jeung Westland helikopter (UK)

pak lengkep + VC + Soundspack + 12 repaints

tambihan-on Ieu bébas, tapi geus ngadegkeun ngarojong mantuan Pikeun pahlawan (H4H) amal British dijalankeun dina 1 Oktober 2007 pikeun mantuan servicemen British jeung awewe luka saprak September 11, 2001
Klik dina link di luhur lamun hoyong nyumbang ka organisasi ieu:
http://www.justgiving.com/ukmil
UKMIL Gazelle AH1 Paket FSX & P3D download

Undeuran Biomédis

Basa