Basa

ATR72-200 / 500 Denmark Paket FSX

panas
Ukuran 34.9 MB
Undeuran 62 272
Dijieun 12-04-2009 15: 23: 50
Robah 07-05-2015 18: 49: 26
ngidinan freeware luar
pangarang: Francisco Sánchez-Castañer, Claus Vendelboe Holmberg ...
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Keur versi cocog FS2004 klik di dieu

paket lengkep ATR 72-200 / 500 berorientasi Denmark jeung 4 textures: Team Lufthansa, Skandinavia Airlines, Sas, Denmark Air Transport. Dites jeung gawe dina FSX SP1 / SP2

Ngandung virtual kabina jeung kualitas sora. Lamun sapatemon hiji pintonan kutu (kuadrat ngerakeun) mode kabina virtual pencét "L" key sababaraha kali nyabut
ATR72-200 / 500 Denmark Paket FSX download

Undeuran Biomédis

Basa