Basa

ATR 42-500 72-500 Pack FSX & P3D

panas
Ukuran 75.3 MB
Undeuran 59 399
Dijieun 03-04-2015 12: 07: 11
Robah 30-05-2015 17: 17: 26
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Francisco Sánchez-Castañer, Philippe Wallaert, repack ku Rikoooo
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Di handap ieu meureun paket paling lengkep di freeware pikeun ATR 42-500 jeung 72-500 sadia ayeuna. ATR hartina "Daerah Angkutan Pesawat" Franco-Italia pausahaan nu markas aya di Toulouse (nu ogé markas Rikoooo.com). pesawat ATR nu katempo sakumna dunya jeung kasuksésan gede. pak ieu ngawengku dua model (42 jeung 72) jeung jumlahna 31 textures (repaints) jeung sora Pribadi jeung unik, kabina virtual jeung panel 2D, animasi, 3D kabin pikeun ATR 72, textures jeung pemetaan nabrak, peuting textures, panumpang screaming dina kasus kacilakaan atawa kacilakaan atawa badarat teuas, kaasup jeung GPWS, GPS, autopilot functionnal, épék smoked, manual, dokuméntasi.

daptar Repaints:
ATR 72-500
Aurigny
Loba Polandia Airlines
Lufthansa Regional
Air France
British Airways "Chelsea Rose"
British Airways "Colum"
British Airways "Union Jack"
Buddha Air
TCP Free Lance
Ibercanarias
Bangkok Airways New
Bangkok Airways Old
Thailand Airways International New
Thailand Airways International Old
Lamia
Eurowings
JFT
Cambodiaangkor
Aircatalonia
Avianca
Lai
Binter
ATR 42-500
Australasia Virtual maskapai
Air Caledonie
Air Caledonie Internationale (Aircalin)
Air Dolomiti
Delta Connection
Walanda Antilles Express
Deccan
Trans Dunya Express
jet Airways

Perhatian mangga dicatet yén aya kutu leutik jeung FSX / P3D di kabina virtual (VC) ganda ketok nu L touch (keyboard) pikeun nyabut kuadrat bangor (tempo gambar di handap):
saencan
bug1
Sanggeus (touch L)
hama



ATR1ATR2ATR3ATR4panel1panel2panel3

Avianca ATR-72 500 3LamaiTCP1TCP2
ATR 42-500 72-500 Pack FSX & P3D download

Undeuran Biomédis

Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!