Basa

Grumman E1B Tracer FSX & P3D

Ukuran 64 MB
Undeuran 9 009
Dijieun 06-03-2013 01: 00: 00
Robah 06-03-2013 18: 44: 11
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Milton Shupe - Eagle Rotorcraft simulasi luar http://www.eaglerotorcraftsimulations.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Di handap ieu hiji marvel kualitas asli FSX & P3D ngawengku VC pinuh animasi jeung sora pisan realistis (lalajo video).

Nu Grumman E-1 Tracer mangrupakeun radar lalajo pesawat, naon Anglo-Saxons nelepon AWACS, dirarancang sarta diwangun ku Grumman pikeun kaperluan Angkatan Laut AS. Hal ieu dianggap pesawat munggaran jenis ieu dirarancang husus pikeun misi ieu.

Grumman E1B Tracer FSX & P3D download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!