Basa

Grumman J2F bebek FSX & P3D

Ukuran 12.7 MB
Undeuran 3 188
Dijieun 11-12-2015 09: 34: 00
Robah 11-12-2015 10: 08: 55
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: SWingman, Jetranger
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Nu J2F Grumman bebek ieu engine single biplane seaplane. Ieu dipaké salila Perang Dunya II di teater Pasifik tina operasi, saperti nyalametkeun seaplane jeung liaison. pesawat nahan sababaraha kali diulas di episode 11 usum 1 tina runtuyan TV "The hotheads", judulna "kumis nu ucing sacara" dina basa Inggris.

model geulis tina Grumman bebek J2F sadia di varian 3 jeung textures 6 kaasup jeung adat disada, gauges adat, hiji kabina virtual lengkep jeung animasi.

fsx 2015-12-11 07-00-28-91fsx 2015-12-11 07-01-47-27fsx 2015-12-11 07-03-03-46Grumman bebek BGrumman bebek D
Grumman J2F bebek FSX & P3D download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!