Basa
Iklan / pub

Grumman G-73 Mallard FSX & P3D & FS9

Vérsi 1.0
Author Milton Shupe, Nigel Richards, Rachael Whiteford, Rui Cristina, William Ellis, Romawi Stoviak
Ukuran 207 MB
Undeuran 4 425
Dijieun 03-08-2016 19: 33: 00
Robah 03-08-2016 11: 18: 53
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji) & FS2004

Grumman G-73 Mallard keur FSX, P3D jeung FS2004 kualitas luhur pisan, eta pisan jarang keur tambihan-ons kualitas saperti jadi freeware, tempo video di handap pikeun gambaran full (dijieun ku peminat FS).


Nu Grumman G-73 Mallard nyaéta sedeng, kembar-engined pesawat amphibious. Loba geus dirobah ku ngaganti asli Pratt & Whitney nyiruan H mesin radial jeung mesin turboprop modern. Dijieun ti 1946 ka 1951, produksi réngsé nalika Grumman sacara badag SA-16 Albatross diwanohkeun.

Ngawangun dina kasuksésan tina nguseup jeung Widgeon, Grumman Pesawat dimekarkeun badag G-73 Mallard keur dipake komérsial. Panahan loba fitur tina pesawat leutik, saperti radials kembar, jangjang luhur jeung floats underwing, gear badarat retractable jeung buntut lempeng badag, pausahaan diwangun 59 Mallards antara 1946 jeung 1951. Teu kawas pesawat leutik, nu Mallard diulas gear tricycle, stressed kulit, dua lengkah Hull jeung bahan bakar wingtip tanghi. (Wikipédia)

Video tina presentasi


download

Iklan / pub