Basa

& NbspGrumman HU-16 Albatross FSX & P3D Vérsi 2.1

nu ngarang Nagreg Pepper jeung Michael Verlin, Adaptasi ku Danny Garnier, Panel jeung update VC ku Rikoooo
Ukuran 34.2 MB
Undeuran 3 090
Dijieun 14-09-2016 00: 04: 38
Robah 14-09-2016 17: 26: 54
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Ieu mangrupa Megapack keur seaplane ieu dilengkepan dua mesin radial. Kaasup jeung repaints 20, impressive sora mesin, panel 2D jeung kabina virtual reworked ku Rikoooo, ditambahkeun gauges anyar, koreksi ti textures jeung channel alfa jeung reflections, épék anyar (haseup), ditambahkeun an autopilot pilihan.

Nu masif Albatross cukup stabil ka solokan dina kondisi cukup ekstrim jeung nyokot off jeung gelombang tina 2.5 ka 3 m ditulungan ku mesin roket anak. fungsi utama anak éta teang jeung nyalametkeun di laut.

1ScreenHunter 14 Méi. 29 17.08ScreenHunter 10 Méi. 29 16.17

download