Basa
Iklan / pub

Grumman C1-A padagang FSX & P3D


Sakumaha biasa lamun datang ka Milton Shupe jeung timnya hasil nu stunning, realisme jeung wincikan grafis nu hadir, hiji Hatur gedé ka Eagle Rotorcraft simulasi pikeun ngarobah ka FSX / P3D. pak lengkep jeung 3 repaints, sora adat, gauges unik, textures HD, fungsi buntut hook (anjeun kudu ngadaptarkeun konci pikeun keyboard pikeun ngaktipkeun eta) jeung loba hal sejenna.

Nu Grumman C-1 padagang nyaeta pesawat angkutan militer asalna ti S-2 Tracker. varian Ieu kahiji flew 19 Januari 1955 sarta commissioned taun di handap ieu. Leuwih pesawat 80 nu diwangun jeung Amérika Sarikat Angkatan Laut nyaeta ngan pamaké. Nu C-1 padagang anu pensiunan di 1988 sanggeus leuwih ti 30 taun kagiatan. (Wikipedia)

24179-soh-g7-c1axzip-6-soh-g7-c1aximage006

Ukuran 79.3 MB
Undeuran 2 129
Dijieun 07-10-2016 03: 44: 02
Robah 07-10-2016 21: 59: 42
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3
download

Iklan / pub