Basa

Grumman C1-A padagang FSX & P3D

Ukuran 79.3 MB
Undeuran 2 857
Dijieun 07-10-2016 03: 44: 02
Robah 07-10-2016 21: 59: 42
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Milton Shupe, Scott Thomas, Konversi ku Eagle Rotorcraft simulasi luar http://www.eaglerotorcraftsimulations.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Sakumaha biasa lamun datang ka Milton Shupe jeung timnya hasil nu stunning, realisme jeung wincikan grafis nu hadir, hiji Hatur gedé ka Eagle Rotorcraft simulasi pikeun ngarobah ka FSX / P3D. pak lengkep jeung 3 repaints, sora adat, gauges unik, textures HD, fungsi buntut hook (anjeun kudu ngadaptarkeun konci pikeun keyboard pikeun ngaktipkeun eta) jeung loba hal sejenna.

Nu Grumman C-1 padagang nyaeta pesawat angkutan militer asalna ti S-2 Tracker. varian Ieu kahiji flew 19 Januari 1955 sarta commissioned taun di handap ieu. Leuwih pesawat 80 nu diwangun jeung Amérika Sarikat Angkatan Laut nyaeta ngan pamaké. Nu C-1 padagang anu pensiunan di 1988 sanggeus leuwih ti 30 taun kagiatan. (Wikipedia)

24179-soh-g7-c1axzip-6-soh-g7-c1aximage006
Grumman C1-A padagang FSX & P3D download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!