Rikooo's Aircrafts geen werke in voorbereiding 3d v4

Lockheed Martin bied ons aan Prepar3D v4 en v5 is nou eie aan 64-bis-stelsels en VR-versoenbaar. Prepar3D betrek gebruikers met intensiewe opleiding deur realistiese omgewings. Ideaal vir kommersiële, akademiese, professionele of militêre onderrig.
brunoeduardo
Posts: 1
Joined: 24 April 2017, 01:04

Rikooo's Aircrafts geen werke in voorbereiding 3d v4

Ongeleesde pos by brunoeduardo »

Sommige nuus aan nuwe weergawe van voorbereiding 3d v4?

howlak
Posts: 3
Joined: 06 Maart 2011, 22:09
Mees gebruikte simulator: FSX
Plek: Zaragoza

Rikooo's Aircrafts geen werke in voorbereiding 3d v4

Ongeleesde pos by howlak »

Die hooftitel is nie akkuraat nie, lyk soos alle Rikoo FSX vliegtuie werk nie .:

Rikoo is nie die kernontwikkelaar van die addons. Baie FSX NATIVE vliegtuie werk in P3D V4, óf oorspronklik óf deur Rikoo gemodifiseer. Maar FS9-gesorteerde vliegtuie werk nie.

macca22au
Posts: 4
Joined: 06 Okt 2016, 12:41

Rikooo's Aircrafts geen werke in voorbereiding 3d v4

Ongeleesde pos by macca22au »

Ouens, baie min of nee FSX of FS2004-vliegtuie sal inwerk P3Dv4.

brug P3d v3-vliegtuie, veral komplekse vliegtuie met FMC, werk nie in nie P3D4

Die 64bit-argitektuur van P3D4, beteken dat sommige vliegtuie, natuurskoon, ens. Veranderinge nodig sal hê om versoenbaar te wees.

Ek doen 'n beroep op die skrywers van baie van die downloads hier om te werk aan die opdatering van hul add-ons.

DRCW
Posts: 86
Joined: 08 Des 2014, 09:37

Rikooo's Aircrafts geen werke in voorbereiding 3d v4

Ongeleesde pos by DRCW »

Nie eens Chris Evens het al die moeite gedoen nie, en nie wanneer hy 'n vliegtuig vrylaat nie, beweer hy werk in V4. As u dit verstaan, moet u toelaat dat hierdie foute een vir een uitgewerk word. Sommige vliegtuie werk terwyl ander nie, so eenvoudig is dit. Verwyder alles wat nie werk nie en ongelukke veroorsaak. Wag 'n bietjie, lees forums en let op vir diegene wat hul lewens toewy aan freeware, maak die foute reg. Die meeste van hierdie foute is in die veranderinge in die kode wat draai P3D van 32 bit tot 64. Uiteindelik sal dit die moeite werd wees. Seker klop FSW ... Dit lyk asof landskaplêers in werk P3D v4. Ek kon al my fotografieë aflaai. Dit is te danke aan landskaplêers is niks meer as teksture nie, terwyl vliegtuie baie meer betrokke is by die werking en formules.

Post Reply

Terug te keer na "Prepar3D v4 en v5 (64 bisse) ”