Boeing 737-300,400,500 Packs

Lockheed Martin bied ons aan Prepar3D v4 en v5 is nou eie aan 64-bis-stelsels en VR-versoenbaar. Prepar3D betrek gebruikers met intensiewe opleiding deur realistiese omgewings. Ideaal vir kommersiële, akademiese, professionele of militêre onderrig.
petben
Posts: 1
Joined: 07 Maart 2017, 17:14

Boeing 737-300,400,500 Packs

Ongeleesde pos by petben »

Hallo daar,

Ek het inligting oor u 737-pakkette. 737-300 Pack werk goed in P3d v4.
737-400 en 737-500 word gekraak. Die boodskap is vliegtuig oorstressed.

Thanx vir die groot pakkies en goeie geluk vir die toekoms

Peter

macca22au
Posts: 4
Joined: 06 Okt 2016, 12:41

Boeing 737-300,400,500 Packs

Ongeleesde pos by macca22au »

Ja, die outeurs moet hul aflaaie opgradeer om verenigbaar te wees met die 64bit-argitektuur.

Ek hoop dat diegene wat die B737-800-reeks en die A320-reeks geskep het, hul uitstekende vliegtuie sal opgradeer.

Gebruiker-avatar
rikoooo
Administrateur wêreldwyd
Posts: 545
Joined: 09 Sep 2011, 10:03
Plek: SWITSERLAND
Kontak:

Boeing 737-300,400,500 Packs

Ongeleesde pos by rikoooo »

Hallo,

Sover ek weet, het ek hierdie fout van neerstorting reggestel, dit was net 'n paar waardes vir veranderinge in Aircraft.cfg. Praat u oor die 737 Classic beskikbaar vanaf Rikooooo of vanaf 'n ander webwerf? Voordat u die pakket vanaf Rikooooo installeer, moet u enige ander weergawe verwyder.

gelukkig vlug
Bon vols - Happy Flights

Erik - Admin

Zeke
Posts: 2
Joined: 25 Junie 2017, 03:56

Boeing 737-300,400,500 Packs

Ongeleesde pos by Zeke »

Ek het dieselfde probleem in p3d v4.
Installeer hierdie pakkies in p3d v4, kies enige model, vlieg en dan CTD.
pfd.xlm en eicas.xlm kan hierdie probleem veroorsaak.
Kan jy dit regstel?
Sory vir my arm Engels.
Groete.

Gebruiker-avatar
rikoooo
Administrateur wêreldwyd
Posts: 545
Joined: 09 Sep 2011, 10:03
Plek: SWITSERLAND
Kontak:

Boeing 737-300,400,500 Packs

Ongeleesde pos by rikoooo »

Hallo,

Ek kan nie hierdie probleem met my P3Dv4, ek vlieg met die 737-500-outopilot aan en alles lyk goed.
Miskien kan jy my stap vir stap verduidelik hoe die probleem gebeur.

gelukkig vlug
Bon vols - Happy Flights

Erik - Admin

Zeke
Posts: 2
Joined: 25 Junie 2017, 03:56

Boeing 737-300,400,500 Packs

Ongeleesde pos by Zeke »

Erik dankie vir die antwoord.

Opgelos. Ek het B737-800.cab geredigeer.
Gebruik sdk eicas.xml en pfd.xml, begin dan die speletjie en laai die vliegtuig.

En insatally p3dv4 hotfix1, hoef nie te wysig nie ...

Dankie.

Gebruiker-avatar
rikoooo
Administrateur wêreldwyd
Posts: 545
Joined: 09 Sep 2011, 10:03
Plek: SWITSERLAND
Kontak:

Boeing 737-300,400,500 Packs

Ongeleesde pos by rikoooo »

Ok goed om te weet, dankie vir die terugvoer :)
Bon vols - Happy Flights

Erik - Admin

Post Reply

Terug te keer na "Prepar3D v4 en v5 (64 bisse) ”