GEEN radio's in 737 multi pak vir Prepar3dv4

Lockheed Martin bied ons aan Prepar3D v4 en v5 is nou eie aan 64-bis-stelsels en VR-versoenbaar. Prepar3D betrek gebruikers met intensiewe opleiding deur realistiese omgewings. Ideaal vir kommersiële, akademiese, professionele of militêre onderrig.
spilok
Posts: 11
Joined: 12 Aug 2014, 00:21

GEEN radio's in 737 multi pak vir Prepar3dv4

Ongeleesde pos by spilok »

In 737 pak vir prepar3dv4, alles werk goed, behalwe as u op die radio-ikoon klik. Net 'n groot swart reghoek. Enige manier om die radio's te laat sien?

Stan

ps. Dit gebeur ook met die Boeing 717-pak

Dariussssss
Posts: 164
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

GEEN radio's in 737 multi pak vir Prepar3dv4

Ongeleesde pos by Dariussssss »

Kan u dit asseblief inplaas P3D Forum hier?

Hierdie een gaan oor FSX en FSX Stoom.

Dankie.

Gebruiker-avatar
rikoooo
Administrateur wêreldwyd
Posts: 545
Joined: 09 Sep 2011, 10:03
Plek: SWITSERLAND
Kontak:

GEEN radio's in 737 multi pak vir Prepar3dv4

Ongeleesde pos by rikoooo »

Hello Spilok,

Ek het die onderwerp in die regte forum geskuif.

As die radio-ikoon nie werk nie, kan jy steeds toegang kry tot dit in die nutsbalk-spyskaart.

gelukkig vlug
Bon vols - Happy Flights

Erik - Admin

spilok
Posts: 11
Joined: 12 Aug 2014, 00:21

GEEN radio's in 737 multi pak vir Prepar3dv4

Ongeleesde pos by spilok »

Nee ... daar is ook nie toegang tot radio nie. Kom steeds swart op.

Ek het 'n bietjie navorsing gedoen, en sedert hierdie is Boeings van FSX en aangepas by P3d, lyk dit of ek per ongeluk 'n GAUGE of iets vir die radio's in die Boeings verwyder het. Kan 'n CAB-lêer wees, weet nie.

Hopelik kan iemand my help om hierdie maatstaf te herstel. Ek geniet regtig die Boeing-lêers op Rickoooo en wil dit beslis gebruik Prepar3dv4.

Stan

Gebruiker-avatar
rikoooo
Administrateur wêreldwyd
Posts: 545
Joined: 09 Sep 2011, 10:03
Plek: SWITSERLAND
Kontak:

GEEN radio's in 737 multi pak vir Prepar3dv4

Ongeleesde pos by rikoooo »

Regso,

Dan is hierdie magiese instrument vir jou: Gauges Effects Recover Tool http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/73/256

Laat my weet as dit help

gelukkig vlug
Bon vols - Happy Flights

Erik - Admin

spilok
Posts: 11
Joined: 12 Aug 2014, 00:21

GEEN radio's in 737 multi pak vir Prepar3dv4

Ongeleesde pos by spilok »

Dankie. Ek het dit ook uit die AVSIM-biblioteek probeer. Ek het u skakel afgelaai en weer probeer, maar NO LUCK. Nog steeds 'n groot swart reghoek sonder radio's op enige voormalige FSX Boeing.

Ek wonder of die herbenaming van die Conf-konfigurasie en die herbouing daarvan iets sou doen? Ek neem aan dat dit veilig is om te doen soos in FSX?

Stan

spilok
Posts: 11
Joined: 12 Aug 2014, 00:21

GEEN radio's in 737 multi pak vir Prepar3dv4

Ongeleesde pos by spilok »

Alles is nou goed. Herinstalleer, maak alles skoon.

Stan

Post Reply

Terug te keer na "Prepar3D v4 en v5 (64 bisse) ”