Dassault Falcon vir P3v4. Hoogtemeter werk nie.

Lockheed Martin bied ons aan Prepar3D v4 en v5 is nou eie aan 64-bis-stelsels en VR-versoenbaar. Prepar3D betrek gebruikers met intensiewe opleiding deur realistiese omgewings. Ideaal vir kommersiële, akademiese, professionele of militêre onderrig.
spilok
Posts: 11
Joined: 12 Aug 2014, 00:21

Dassault Falcon vir P3v4. Hoogtemeter werk nie.

Ongeleesde pos by spilok »

Ek is mal oor die Falcon Prepar3dv4. Alles werk, BEHALWE die hoogtemeter. Is daar 'n oplossing hiervoor?

Stan

superskullmaster
Posts: 19
Joined: 30 April 2015, 01:35

Dassault Falcon vir P3v4. Hoogtemeter werk nie.

Ongeleesde pos by superskullmaster »

U sal 'n bietjie geduld moet hê P3D V4 probleme. Daar is egter 'n goeie kans dat dit nie regkom nie, so ek sal probeer om die meter in die paneelkonfigurasie te vervang met een van 'n vliegtuig wat werk (met die veronderstelling dat dit ongeveer dieselfde grootte is).

spilok
Posts: 11
Joined: 12 Aug 2014, 00:21

Dassault Falcon vir P3v4. Hoogtemeter werk nie.

Ongeleesde pos by spilok »

Alles werk nou na 'n herinstelling. Lyk my eksperimentering met dinge het gelei tot 'n paar foute. Herinstalleer alles reg, insluitend die hoogtemeter.

Stan

Post Reply

Terug te keer na "Prepar3D v4 en v5 (64 bisse) ”