P3D V3 Probleme

Lockheed Martin bied ons aan Prepar3D v4 en v5 is nou eie aan 64-bis-stelsels en VR-versoenbaar. Prepar3D betrek gebruikers met intensiewe opleiding deur realistiese omgewings. Ideaal vir kommersiële, akademiese, professionele of militêre onderrig.
Dariussssss
Posts: 164
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

P3D V3 Probleme

Ongeleesde pos by Dariussssss »

Nie seker of iemand anders hierdie probleem voorheen opgelos het nie, maar ...

ek het 'n p3d v3, en as ek FSUIPC installeer, val dit ineen. Begin nie eers nie. Daarsonder werk alles.

Is daar enige manier om dit?

Dankie

Gh0stRider203
Posts: 213
Joined: 21 Julie 2015, 09:45

P3D V3 Probleme

Ongeleesde pos by Gh0stRider203 »

kry v4. dit is 'n bietjie meer stabiel volgens wat ek hoor. Ek hou daarby FSX soos my voëls met betaalware nie werk nie P3D

Dariussssss
Posts: 164
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

P3D V3 Probleme

Ongeleesde pos by Dariussssss »

Opgelos, die SimConnect was die probleem. Maar nou het ek 'n ander probleem .. BAIE vliegtuie wat na bewering aan albei werk ... hulle werk nie regtig nie P3D... Ek hou daarvan, maar ... verdomp. Ongelooflike hoeveelheid probleme en foute.

Cheers

Post Reply

Terug te keer na "Prepar3D v4 en v5 (64 bisse) ”