Kan nie afneem nie!

Lockheed Martin bied ons aan Prepar3D v4 en v5 is nou eie aan 64-bis-stelsels en VR-versoenbaar. Prepar3D betrek gebruikers met intensiewe opleiding deur realistiese omgewings. Ideaal vir kommersiële, akademiese, professionele of militêre onderrig.
SkipperLP
Posts: 4
Joined: 19 Okt 2018, 18:22

Kan nie afneem nie!

Ongeleesde pos by SkipperLP »

Hallo ouens

So in my P3D v3 Ek het vliegtuie en landskappe geïnstalleer.
Die Sceneries r werk perfek, maar al die vliegtuie wat ek tot dusver geïnstalleer het, werk nie behoorlik nie.

Ek legit kan nie opstyg nie ... of wanneer ek afstap, slegs myl na die aanloopbaan.
Ek het probeer om my sensitiwiteit op maksimum te stel en die 'naby Zero-ding' (Sry nie seker hoe dit genoem word nie) tot min. en maks ... Niks het verander nie.
In die lug werk die beheerwerk nader (of baie moeilik).
Net op die grond werk die roei perfek.

Met vooraf-geïnstalleerde vliegtuie vanaf Prepar3d alles werk goed.


Enigeen 'n indea?
Dankie vir die hulp :)

SkipperLP
Posts: 4
Joined: 19 Okt 2018, 18:22

Kan nie afneem nie!

Ongeleesde pos by SkipperLP »

UPDATE: Ontdek dat my joystick vir hierdie vliegtuie uiters verkeerd gekalibreer is. Stel die "Null Zone" op 1 en dit het beter geword.
MY Joystick bereik nie die einde van die volle as nie, selfs in Null Zone 1.
Met my sleutelbord werk alles.

gaztop
Posts: 8
Joined: 29 Januarie 2018, 16:41

Kan nie afneem nie!

Ongeleesde pos by gaztop »

Verstel die maksimum gewig van die vliegtuig om leeg te maak. probeer dan af met minimale kleppe.
As jy van die grond af kom, was die probleem die gewig.

JackRiordan

Kan nie afneem nie!

Ongeleesde pos by JackRiordan »

1) Tik in die Windows 10 soekbalk kontroleerder in. Klik op die opsie Stel USB Spelkontroles. U kan hierdie opsie ook vind in u Windows-kontroleskerm onder die Toestelle en drukkerslys.
2) As u kontroleerder of joystick gelys word, klik dit en klik Eienskappe. Klik in die eienskappe op die instellings-oortjie. Klik die kalibreer-knoppie. Volg die instruksies om jou toestel te kalibreer.
3) Maak jou vlugsimulator oop. Gaan na jou opsie spyskaart. Gaan na jou as-opdragte. Gee jou X-as aan die Aileron-as. Gee jou Y-as aan die hysbakas. Maak seker dat die boks gekontroleer word om dit te omkeer, en sodoende die piek (neus) van die vliegtuig verhoog. Ken jou roer toe aan enige ander knoppies of toestel wat jy vir roer wil gebruik.
4) Gaan na die kalibreringslys. Maak seker dat die vlugmodus ingestel is op Normale. Herstel hulle as verstek. Nadat jy probeer het om die vliegtuig te vlieg, pas hierdie waardes aan soos nodig.
5) Soos Gaztop genoem het, gaan na jou brandstof- en loonvrag-spyskaart en maak seker dat jy nie te veel brandstof of vrag dra nie.
6) Voor die opstyg is dit die beste om 'n kontrolelys vir die vliegtuig te volg. As jy nie een het nie, Google een en volg dit.
7) As jy dit regkry om af te neem, maar vind dat jy jouself stewig op die stok trek om die neus op te hou, moet jy sleutels vir die hysbak trim (af) en hysbak trim gee. Maak seker dat jy die maksimum herhaal het sodat jy die knoppie net kan hou om te snoei.

Luciad10
Posts: 1
Joined: 21 Maart 2019, 10:03

Kan nie afneem nie!

Ongeleesde pos by Luciad10 »

SkipperLP het geskryf:UPDATE: Ontdek dat my joystick vir hierdie vliegtuie uiters verkeerd gekalibreer is Mutuelles TNS. Stel die "Null Zone" op 1 en dit het beter geword.
MY Joystick bereik nie die einde van die volle as nie, selfs in Null Zone 1.
Met my sleutelbord werk alles.
Maar jy kan ook 'n joystick kies as die joystick nie geskik is vir verskeie manipulasies wat jy ken nie.

Post Reply

Terug te keer na "Prepar3D v4 en v5 (64 bisse) ”