Kan Radio (NAV1) nie verander op Air France Airbus 380

Daar is duisende add-ons op die web vir die klassieke FSX en Prepar3D v1 tot v3. Vertrek van enige plek ter wêreld en vlieg van die wêreld se mees ikoniese vliegtuie na een van 24,000 bestemmings.
spilok
Posts: 11
Joined: 12 Aug 2014, 00:21

Kan Radio (NAV1) nie verander op Air France Airbus 380

Ongeleesde pos by spilok »

Ek het alles probeer, maar ek kan nie die radio (NAV1) frekwensie op Air France Airbus 380 verander nie. Ek hou van die vliegtuig, maar dit is nutteloos vir my as ek nie radiofrekwensies kan verander nie.

Wat is die geheim? Help asb.

Dariussssss
Posts: 164
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

Kan Radio (NAV1) nie verander op Air France Airbus 380

Ongeleesde pos by Dariussssss »

Dieselfde hier ... Trouens, al die PA A380'e het daardie probleem.

Miskien, as daar 'n manier is om die radio te vervang of wat dit ookal is, met die een van Boeing wat dit sal help, maar dink nie dit is moontlik nie. Ek onthou, in FS2004 was dit moontlik.

Groete.

Dariussssss
Posts: 164
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

Kan Radio (NAV1) nie verander op Air France Airbus 380

Ongeleesde pos by Dariussssss »

Ek kon dit regmaak. Al wat jy nodig het, is jou standaard A321.

Gaan na A321,
oop Paneelmap,
soek en open panel.cfg lêer,
kopieer hierdie lyne:

[Window01]
size_mm = 246,296
posisie = 8
sigbare = 0
BACKGROUND_COLOR = 16,16,16
ident = RADIO_STACK_PANEL

gauge00 = Airbus_A321! popup_radio, 0, 0


(net die gekleurde), moenie daardie Window01 kopieer nie, dit kan jou A380-paneel opskroef.

Gaan na jou A380,
Paneelmap,
Panel.cfg lêer oop,
Soek en vervang al die lyne in Radio.

Getoets 'n paar minute 'n draai, en het 'n pragtige landing gemaak.

Cheers

Gh0stRider203
Posts: 213
Joined: 21 Julie 2015, 09:45

Kan Radio (NAV1) nie verander op Air France Airbus 380

Ongeleesde pos by Gh0stRider203 »

Jy moet nie die memo wat hulle uitgestuur het, gekry het nie.

Radios op die Airbus is 'n opsionele funksie. Net soos blinkers op 'n BMW ;)


Post Reply

Keer terug na “Flight Simulator X (FSX) + Steam-uitgawe & Prepar3D tot v3 ”