Kortbroers Belfast FSX & P3D probleme

Daar is duisende add-ons op die web vir die klassieke FSX en Prepar3D v1 tot v3. Vertrek van enige plek ter wêreld en vlieg van die wêreld se mees ikoniese vliegtuie na een van 24,000 bestemmings.
Dariussssss
Posts: 164
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

Kortbroers Belfast FSX & P3D probleme

Ongeleesde pos by Dariussssss »

Kortom, die AP werk nie heeltemal nie. Hoogte, opskrif en spoed hou is OK, maar dit volg glad nie die GPS-roete nie. Alles lyk goed, mooi vliegtuig.

Gh0stRider203
Posts: 213
Joined: 21 Julie 2015, 09:45

Kortbroers Belfast FSX & P3D probleme

Ongeleesde pos by Gh0stRider203 »

het jy dit in die GPS-modus gestel? LOL Idk watter sleutels jy daarvoor ingestel het as daar geen skakelaar is nie, maar op Myn, is dit Ctrl Shift N

Dariussssss
Posts: 164
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

Kortbroers Belfast FSX & P3D probleme

Ongeleesde pos by Dariussssss »

Hey Gh0st, hoe gaan dit?

Het alles reg gedoen. Op die AP is dit self die skakelaar, dus kan dit nie makliker wees nie.

Cheers

Gh0stRider203
Posts: 213
Joined: 21 Julie 2015, 09:45

Kortbroers Belfast FSX & P3D probleme

Ongeleesde pos by Gh0stRider203 »

Wel, brand dan jou werktuigkundige lol

Dariussssss
Posts: 164
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

Kortbroers Belfast FSX & P3D probleme

Ongeleesde pos by Dariussssss »

Haha .... baie snaaks.

Lol .. ja, daardie idioot was waarskynlik hoog toe hy besig was om die AP te tink ....

DRCW
Posts: 86
Joined: 08 Des 2014, 09:37

Kortbroers Belfast FSX & P3D probleme

Ongeleesde pos by DRCW »

Gaan die CFG-lêer na in die afdeling vir outomatiese piloot. As u geen probleem daarin kan vind nie, probeer om die CFG van 'n ander vliegtuig in te stel, of voeg 'n Nav / GPS-skakelaar van 'n ander vliegtuig toe as 'n 2D-pop-up verskyn en voeg dit by u paneelmap

Post Reply

Keer terug na “Flight Simulator X (FSX) + Steam-uitgawe & Prepar3D tot v3 ”