A320 Vlieg deur draaduitreiking

Daar is duisende add-ons op die web vir die klassieke FSX en Prepar3D v1 tot v3. Vertrek van enige plek ter wêreld en vlieg van die wêreld se mees ikoniese vliegtuie na een van 24,000 bestemmings.
mikmcc
Posts: 14
Joined: 10 Julie 2018, 02:30

A320 Vlieg deur draaduitreiking

Ongeleesde pos by mikmcc »

HI i; ove downloads van rikoooo. met my 320, na 'n vlug, as ek met 'n nuwe vlug begin, die skerm regs onder met boodskappe, sê FLT BY WIRE GEEN BEHEER INSTEAD VAN NORMALE DIREKTE REGTE. in geen beheermodus kan ek nie my hysbakke met die landing beheer nie. hoe kry ek dit weer terug by die normale regswetgewing sonder om weer 'n 320 te laai van fsx?

dankie

mike

mikmcc
Posts: 14
Joined: 10 Julie 2018, 02:30

A320 Vlieg deur draaduitreiking

Ongeleesde pos by mikmcc »

geen hulp nie? dankie fellas

ninjaboy12377
Posts: 1
Joined: 01 Junie 2017, 23:22

A320 Vlieg deur draaduitreiking

Ongeleesde pos by ninjaboy12377 »

IDK as iemand dit sal sien, maar probeer druk op (Ctrl + E) en as dit nie werk by die oorhoofse paneel iewers aan die regterkant nie, glo ek dat u die Fly per draad kan aanskakel om "Fly by wire Direct law" te kry. Hoop dit help as dit het my gehelp

mikmcc
Posts: 14
Joined: 10 Julie 2018, 02:30

A320 Vlieg deur draaduitreiking

Ongeleesde pos by mikmcc »

dankie ninja. Ek sal dit probeer

mike

mikmcc
Posts: 14
Joined: 10 Julie 2018, 02:30

A320 Vlieg deur draaduitreiking

Ongeleesde pos by mikmcc »

Ninja, CTRL + E het nie gewerk nie, maar die oorhoofse het 'n paneel gehad om vlugwet in bo regs te beheer wat gewerk het, soos jy gesê het. Baie dankie vir die hulp. baie waardeer.

mike

Post Reply

Keer terug na “Flight Simulator X (FSX) + Steam-uitgawe & Prepar3D tot v3 ”