Airbus A320 Family Mega Pack FSX

Daar is duisende add-ons op die web vir die klassieke FSX en Prepar3D v1 tot v3. Vertrek van enige plek ter wêreld en vlieg van die wêreld se mees ikoniese vliegtuie na een van 24,000 bestemmings.
spor55
Posts: 3
Joined: 21 Des 2018, 20:55

Airbus A320 Family Mega Pack FSX

Ongeleesde pos by spor55 »

Hi Rikooo simmers!
Ek het gesink vir 'n goeie 15 jr, en dit moet die beste gratis pakket wees! maar .......
Ek hou daarvan om te dink ek is redelik profesioneel in alle dinge wat aan die slaap is, maar ek kan nie hierdie pakket werk aghhh nie!
Ek wil die ouens bedank wat hierdie pakket saamgestel het. Die Koud & Donker hierop het my regtig jaloers gemaak, ek het alles probeer, FSX-SP2 is geïnstalleer, maar elke maat, paneel, knoppie is heeltemal dood, ctrl + e alles ..... kan die produsente van hierdie pakket asseblief 'n oplossing doen sodat dit nie koud en donker is nie; ek het opgemerk dat baie mense het dieselfde probleem, sou dit my beste Kersgeskenk ooit wees Dankie! (ps het 3 keer geïnstalleer sonder enige geluk)

spor55
Posts: 3
Joined: 21 Des 2018, 20:55

Airbus A320 Family Mega Pack FSX

Ongeleesde pos by spor55 »

bietjie disapointed daar is geen hulp op hierdie forum nie :(

Dariussssss
Posts: 164
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

Airbus A320 Family Mega Pack FSX

Ongeleesde pos by Dariussssss »

Hello.

U moet veranderinge doen wat op die aflaaiblad van die pakket beskryf word.

Dit word duidelik verduidelik wat om te doen om hierdie werk te doen. As u alles reg gedoen het, moet dit werk. U het ook nie genoem nie FSX SP2 korrek geïnstalleer, want dit is 'n moet. Baie dinge werk eenvoudig nie daarsonder nie. Dit kan ook wees dat dit nie korrek geïnstalleer is nie. Baie mense kla daaroor, maar die meeste van hulle het die nodige stappe gemis. Dit kan ook wees dat u FSX is stukkend, kyk dus.

Skep dus die standaardvlug, kies die vliegtuig wat u wil hê, plaas dit die lughawe wat u wil hê. Skakel ALLES af, en ek bedoel alles, stoor dit as VEILIGHEID. Gaan nou na die FSX CFG-lêer. Ek weet nie watter bedryfstelsel u op u rekenaar het nie, dus weet ek nie waar dit is nie. Voeg die vereiste reël in die HOOF-afdeling by, stoor dit.

Dan, begin jou FSX en probeer weer.

Groete

3201907
Posts: 5
Joined: 30 Mei 2018, 02:16

Airbus A320 Family Mega Pack FSX

Ongeleesde pos by 3201907 »

Die A320-pakket is ongelooflik, veral vir freeware, en nou is dit 'n Honeywell FMC. Ek vlieg dit baie, baie gereeld, want dit is baie goed op FPS, en hoewel dit nie 'Studievlak' is nie, bied dit steeds 'n ordentlike hoeveelheid behoorlike items soos aanvang, brandstofpompe, ens.

Ek het hierdie pakket drie (3) keer geïnstalleer as gevolg van die verandering van rekenaars en dan 'n opgradering van FSX om P3D en ek het nog nooit probleme ondervind nie. Iets moet verkeerd wees aan u kant?

spor55
Posts: 3
Joined: 21 Des 2018, 20:55

Airbus A320 Family Mega Pack FSX

Ongeleesde pos by spor55 »

Dankie vir al die hulp! Ek het uiteindelik dit werk yeeeeaaah
Ek gebruik Windows 10 wat direkteX 12 het, so ek het dit verander na directX 10 en alles lyk nou werk
afgesien van navigasie ligte, enige idees iemand? Miskien sal hierdie oplossing vir ander werk wat probleme het
Dankie vir 'n mooi stel!

storminnorman3
Posts: 1
Joined: 03 Junie 2014, 20:13

Airbus A320 Family Mega Pack FSX

Ongeleesde pos by storminnorman3 »

Waarom sukkel ek altyd om die No 2-enjin in hierdie vloot te begin? ek gebruik FSX Stoomweergawe

3201907
Posts: 5
Joined: 30 Mei 2018, 02:16

Airbus A320 Family Mega Pack FSX

Ongeleesde pos by 3201907 »

Maak seker dat sodra u "Motor 1" begin het, u die "bloeding" oorskakel na "Enjins" .... en dan "Motor 2" afskakel

LX_96
Posts: 1
Joined: 19 Maart 2019, 17:28

Airbus A320 Family Mega Pack FSX

Ongeleesde pos by LX_96 »

Elke keer as ek die vliegtuig wil begin, draai die enjins af. Dan moet ek dit weer begin.

pieterburner
Posts: 1
Joined: 16 Januarie 2019, 13:19

Airbus A320 Family Mega Pack FSX

Ongeleesde pos by pieterburner »

Goeie dag Hoop iemand sal my dalk help. Ek het hierdie pakket geïnstalleer en geniet dit baie, ek het egter net een probleem. Nadat die opstartprosedure stap vir stap gevolg is, soos in die handleiding beskryf, is alles in orde, maar sodra ek opstyg, en na V2, word alle enjins afgeskakel en dan weer na die herlaai van die vrye vlug en weer alles herhaal, sal ek opstyg. probleem. Ek het probleme om alles te skiet, maar geen vreugde nie

Dariussssss
Posts: 164
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

Airbus A320 Family Mega Pack FSX

Ongeleesde pos by Dariussssss »

Daar word duidelik beskryf wat u moet doen, wat u in u sim moet verander om die fout te voorkom.

Maar hier is dit weer:

BELANGRIK: Die lugbus verskyn in Cold & Dark-modus (enjins en instrumente is uitgeskakel). Lees die volledige gebruikershandleiding van François Doré, wat ingesluit is om die opstartprosedure met die Bleeds te leer ken. Die skrywer laat steeds toe dat die CTRL + E-funksie die enjins outomaties in die Fly By Wire-modus in "NORMAL WET" kan laat begin.

BEKENDE BUGS: As die oorhoofse paneel nie vertoon word nie, benodig jy dit FSX-SP2. Ten minste het alle panele nodig FSX-SP2 of FSXVersnelling of FSX Stoomuitgawe of Prepar3D ...

As u vlug nie in koue en donker sitplek begin nie, of as u enjins onmiddellik na die opstart afskakel, is dit omdat u standaardvlug die oorspronklike vlug van FSX, saam met die ULM, wat na die "Vrydaghawe" vlieg.

Om die probleem op te los, moet jy net 'n vlug maak, met die vliegtuig van jou keuse, en die lughawe van jou keuse, wanneer die skerm afgelaai word, skakel die stelsel van hierdie vliegtuig (enjins, battery, ontsteking) af en stoor die vlug Deur die boks in die venster "Stoor vlug" te merk, genaamd "maak dit die verstekvlug".

Dan stop FSX.

Maak die lêer oop FSX.CFG (met Notepad) geleë in:
As u op Vista of Seven of Windows 10 "C is: - Gebruikers - gebruikersnaam - Appdata - Roaming - Microsoft - FSX"
as u op Windows XP "C is: - Dokumente en instellings - gebruikersnaam - Toepassingsgegevens - Microsoft - FSX"

Voeg die reël by: [DisablePreload = 1] in die [HOOF] afdeling

herlaai FSX, probleem reggestel.

Post Reply

Keer terug na “Flight Simulator X (FSX) + Steam-uitgawe & Prepar3D tot v3 ”