Waarom geen 777 vir nie P3D V4?

Het jy 'n paar terugvoer en insette te deel?
Moenie skaam wees nie en stuur vir ons 'n nota. Ons wil om te hoor van jou en streef daarna om ons webwerf beter en meer gebruikers vriendelik vir ons gaste en lede 'n wil.
Josh13215
Posts: 6
Joined: 07 Maart 2016, 00:09

Waarom geen 777 vir nie P3D V4?

Ongeleesde pos by Josh13215 »

Hallo,
Tot op datum vind ek nie 'n werkende 777 nie add-on vir P3D V4. Óf dit sal 'geen voorskou beskikbaar' wees nie, óf dit ondersteun nie P3D V4. Het iemand 'n werkende 777? add-on vir V4?

Dankie vooraf Guys

Gh0stRider203
Posts: 213
Joined: 21 Julie 2015, 09:45

Waarom geen 777 vir nie P3D V4?

Ongeleesde pos by Gh0stRider203 »

Dit is al 'n paar keer vantevore bespreek. BAIE vliegtuie werk nie mee nie P3D V4, aangesien dit nog nie ontwerp is nie. hier is 'n paar drade wat ek gevind het ...

https://www.prepar3d.com/forum/viewtopic.php?t=124878

http://www.sim-outhouse.com/sohforums/s ... repar3D-V4

Josh13215
Posts: 6
Joined: 07 Maart 2016, 00:09

Waarom geen 777 vir nie P3D V4?

Ongeleesde pos by Josh13215 »

Dankie Rider :)

Post Reply

Keer terug na “Suggestion Box”