Quraşdırıcılar V4.4-da işləmir

Lockheed Martin bizə təklif edir Prepar3D v4 və v5 indi 64 bit sistemlər üçün uyğun və VR uyğun. Prepar3D real mühit vasitəsilə istifadəçiləri immersiv təlimə cəlb edir. Ticarət, akademik, peşə və ya hərbi təlim üçün idealdır.
rgp1942
İsmarıclar: 1
Qeydiyyat tarixi: 07 Fevral 2019, 23:48

Quraşdırıcılar V4.4-da işləmir

Oxunmamış yazı by rgp1942 »

Nə səhv edirəm? Həm təyyarələri, həm də mənzərələri yükləmişəm P3D V4 və V4.4-ə quraşdırmaq üçün daxil olan quraşdırıcılardan istifadə etdi. Bütün hallarda quraşdırıldığını yoxladım P3D V4. Həm quraşdırıcıların avtomatik getməsinə icazə verməyi, həm də quraşdırıcını özümə göstərərək çalışdım P3D qovluq. Quraşdırıldıqdan sonra məhsullar içəridə deyil P3Dvə əlavə olaraq görünmürlər! Pro. Bunları əl ilə quraşdırmaq üçün vaxt və çətinlik çəksəm P3D qovluqlar, hamısı yaxşıdır. Mənim P3D proqram qovluğu:
"F: Proqram FilesLockheed MartinPrepar3D v4 "
Qalanları P3D qovluqlar C:
"C: ProgramDataLockheed MartinPrepar3D v4 "

Burada test etmək üçün 2 faylları var:
mt_adams_and_mt_st__helens.exe - quraşdırıcı 9.74
sikorsky_s76a_spirit.exe - installer 9.85

İndi Addit var! Pro v8.6.1 və bir həll yolu kimi istifadə edə bilərsiniz, lakin quraşdırma .exe faylları işlədilirsə yaxşı olardı.

İstifadəçi avatarı
rikoooo
İdarəçi qlobal
İsmarıclar: 545
Qeydiyyat tarixi: 09 Sentyabr 2011, 10:03
Location: İSVİÇRE
Əlaqə:

Quraşdırıcılar V4.4-da işləmir

Oxunmamış yazı by rikoooo »

, Hello

Quraşdırıcının sənədləri "F: Program FilesLockheed Martin" ə kopyaladığını mənə təsdiq edə bilərsinizPrepar3D v4 "və" C: Program FilesLockheed MartinPrepar3D v4 "

Sağ olun
Bon vols - Xoş Uçuşlar

Erik - Admin

jumpseat pilot
İsmarıclar: 1
Qeydiyyat tarixi: 26 Mart 2019, 19:46

Quraşdırıcılar V4.4-da işləmir

Oxunmamış yazı by jumpseat pilot »

, Hello
Məhsulu qeydiyyatdan keçirdinizmi? Əgər olmasaydı, yüklədiyinizə görə məhdudiyyətlər ola bilər. Eyni şeylə mübarizə edirəm. Pulsuz üzvlüyünüz varsa, sizinlə oynamaq üçün bütün vasitələriniz yoxdur. Ödənilmiş üzvlər bütün zəngləri və ıslarını alırlar.

IanH
İsmarıclar: 3
Qeydiyyat tarixi: 20 may 2013, 16:00
Ən çox istifadə olunan simulyator: FSX
Location: Birchleigh

Quraşdırıcılar V4.4-da işləmir

Oxunmamış yazı by IanH »

Eyni problemim var. Heç bir şey işləmir P3D v4.
Rikooo ilə imtina edirəm.

İstifadəçi avatarı
rikoooo
İdarəçi qlobal
İsmarıclar: 545
Qeydiyyat tarixi: 09 Sentyabr 2011, 10:03
Location: İSVİÇRE
Əlaqə:

Quraşdırıcılar V4.4-da işləmir

Oxunmamış yazı by rikoooo »

Salam IanH,

Daha dəqiq ola bilərsiniz, xahiş edirəm? Quraşdırma rgp1942 üçün işləmir və ya bir hissəsini yükləmisiniz add-onuyğun olmayan s Prepar3D v4? Bu iki fərqli problemdir.

Məlumat üçün Prepa3D v4 siyahısı add-onuyğun gəlir burada: https://www.rikoooo.com/prepar3d-v4
Bon vols - Xoş Uçuşlar

Erik - Admin

İstifadəçi avatarı
rikoooo
İdarəçi qlobal
İsmarıclar: 545
Qeydiyyat tarixi: 09 Sentyabr 2011, 10:03
Location: İSVİÇRE
Əlaqə:

Quraşdırıcılar V4.4-da işləmir

Oxunmamış yazı by rikoooo »

rgp1942,

Əgər Prepar3D v4 F: Program FilesLockheed Martin-dədirPrepar3D v4 sonra xüsusi quraşdırma seçin və göz düyməsini vurun, sonra F: Program FilesLockheed Martin yolunu seçinPrepar3D v4 təyinat qovluğu kimi. Problemsiz işləməlidir.

Bununla birlikdə, F: Proqram Files qovluğuna sahib olmamalısınız: prinsipcə "Proqram Dosyaları" C: / sürücüsü üçün qorunur və yükləyicinin qarışıqlığına səbəb olan şeyin olduğunu düşünürəm, düzəldəcəyəmmi yaxın gələcəkdə.

Xoşbəxt təyyarələr
Bon vols - Xoş Uçuşlar

Erik - Admin

IanH
İsmarıclar: 3
Qeydiyyat tarixi: 20 may 2013, 16:00
Ən çox istifadə olunan simulyator: FSX
Location: Birchleigh

Quraşdırıcılar V4.4-da işləmir

Oxunmamış yazı by IanH »

Proqramın uyğun olması nəzərdə tutulub -ATR 72.
Mən onu avtomatik olaraq tərk etsəm, C: drive-də quraşdırır.
Mənim yolum P3D F:Prepar3D v4.
Xüsusi quraşdırma və bu təyinata işarə etməklə belə, işləmir.

Cavabınız üçün təşəkkür edirik.

İstifadəçi avatarı
rikoooo
İdarəçi qlobal
İsmarıclar: 545
Qeydiyyat tarixi: 09 Sentyabr 2011, 10:03
Location: İSVİÇRE
Əlaqə:

Quraşdırıcılar V4.4-da işləmir

Oxunmamış yazı by rikoooo »

Salam IanH,

Bu gün ATR 72 və ATR42 yükləyicisini yeniləmişəm, yenidən yükləyin, indi işləməlidir.

Bütün digərləri add-onS Prepar3D v4 növbəti 3 gün ərzində yenilənəcəkdir. Çox sağ ol

Xoşbəxt Landings
Bon vols - Xoş Uçuşlar

Erik - Admin

IanH
İsmarıclar: 3
Qeydiyyat tarixi: 20 may 2013, 16:00
Ən çox istifadə olunan simulyator: FSX
Location: Birchleigh

Quraşdırıcılar V4.4-da işləmir

Oxunmamış yazı by IanH »

Erik,
Rikooo-da imanım bərpa olundu!
İndi quraşdırılıb və bu günə qədər mükəmməl işləyir.
Bir daha təşəkkürlər.

İstifadəçi avatarı
rikoooo
İdarəçi qlobal
İsmarıclar: 545
Qeydiyyat tarixi: 09 Sentyabr 2011, 10:03
Location: İSVİÇRE
Əlaqə:

Quraşdırıcılar V4.4-da işləmir

Oxunmamış yazı by rikoooo »

Salam,

bütün add-ons bu siyahıda: https://www.rikoooo.com/prepar3d-v4 sorunu quraşdırma ilə düzəltmək üçün yeniləndi.

Enjoy
Bon vols - Xoş Uçuşlar

Erik - Admin

Cavab göndər

Qayıtmaq "Prepar3D v4 və v5 (64 bit) ”