Languages

Topic-icon Question Non-Responsive NAV Switches in 727

More
3 weeks 6 days ago #1586 by mharkiss

Hello,

I've searched the forums and online and can't find a solution to my problem. I downloaded the 727 and for some reason in any 727 I can't adjust the NAV frequencies for NAV1 or NAV2. I tried adjusting them in the virtual cockpit and standard cockpit, but when I click anywhere near the NAV frequencies nothing happens. The ADF and COMM seems to work fine. Has anyone come across a fix for this?

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 4 days ago #1588 by rikoooo

Hi, did you try with the right mousse button ?


Erik - General Administrator - Always happy to help

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 3 days ago #1589 by mharkiss

Hello, I just tried the right and left buttons and nothing happens. I get the little finger when I hover the buttons and the + and - signs, but it doesn't respond to my clicking. Same result in Virtual Cockpit and Cockpit.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 3 days ago #1590 by rikoooo

Ok, then try to use the wheel mousse to increase / decrease the numbers


Erik - General Administrator - Always happy to help

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 2 days ago #1592 by mharkiss

Just tried that and no response either. Worked on the COMM but not any of the NAVs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 days 17 hours ago #1613 by william11

I have the same problem, no way to tune in frequencies

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Not Allowed: to create new topic.
  • Not Allowed: to reply.
  • Not Allowed: to add Files.
  • Not Allowed: to edit your message.
Moderators: Gh0stRider203
Time to create page: 0.226 seconds
Languages