Installer doesn P3Dv3

Lockheed Martin ci offre Prepar3D v4 è v5 sò nativu per sistemi 64-bit è VR compatible. Prepar3D impegnà l'utilizatori in furmazione immersiva per ambienti realisti. Ideale per l'istruzzioni cumerciale, accademicu, prufessiunale o militare.
Rhodaf
Posts: 3
Membre: 25 Dic 2018, 20:11

Installer doesn P3Dv3

Postu micca lettu by Rhodaf »

Appena registratu è scaricatu u fugliale Boeing 737-800 è andatu attraversu u prucessu di l'installatore ma in nunda in i "Sim Objects / Airplanes" un Boeing si presenta. Chì facciu male?

Avatar d'utilizatore
rikoooo
Amministratore glubale
Posts: 514
Membre: 09 Set 2011, 10:03
Location: SVIZZERA
cuntattu:

Installer doesn P3Dv3

Postu micca lettu by rikoooo »

Hi Rhodaf,

Pudete mi darà u ligame per questu add-on per piacè, avemu assai 737 ospiti in Rikoooo.

Grazie
Bon vols - Happy Flights

Erik - Admin

Rhodaf
Posts: 3
Membre: 25 Dic 2018, 20:11

Installer doesn P3Dv3

Postu micca lettu by Rhodaf »

Jet2.com Boeing 737-800 Pacchettu Jet2.com .... Aghju P3D v3 è hà stallatu u stallatore cù i diritti di Admin, andò à carghjà l'aviò è ùn ci era nulla, cusì verificatu l'aviò SimObjects è ùn ci hè nunda !!

Avatar d'utilizatore
rikoooo
Amministratore glubale
Posts: 514
Membre: 09 Set 2011, 10:03
Location: SVIZZERA
cuntattu:

Installer doesn P3Dv3

Postu micca lettu by rikoooo »

Ben, suppone chì ùn avete micca sceltu P3Dv3 cum'è u simulatore durante a stallazione.

Tandu deve selezziunate Preparatu 3D v3 per dite à l'installatori d'autore induve copre l'schedari.

Pruvate di novu è aghjurnà dunque.

Grazie.
Bon vols - Happy Flights

Erik - Admin

Rhodaf
Posts: 3
Membre: 25 Dic 2018, 20:11

Installer doesn P3Dv3

Postu micca lettu by Rhodaf »

Site assai intelligente ... è sò cusì stupidu !! Aghju utilizatu a configurazione automatica è hà criatu un FSX in Ghjochi Microsoft. Cusì sta volta chì aghju sceltu manuale hè andatu in navigà è mi ha sceltu u mo P3Dlocu v3 è bingo !! Grazie per a vostra pacienza è aiutu. Tuttu u megliu per 2019!

Avatar d'utilizatore
rikoooo
Amministratore glubale
Posts: 514
Membre: 09 Set 2011, 10:03
Location: SVIZZERA
cuntattu:

Installer doesn P3Dv3

Postu micca lettu by rikoooo »

Hi Rhodaf,

Grazie per a vostra risposta. Normalmente l'installazione automatica rileva auto P3DLocu attuale v3, a prussima volta chì ùn deve micca bisognu di selezziunate installazione persunalizata, basta à sceglie l'installazione automatica è verificate a casella di Prepar3D v3 da a lista di i simulatori.

Volughjenu sughjornu è annu sanu felici :)
Bon vols - Happy Flights

Erik - Admin

Posta risposta

Ritorna à "Prepar3D v4 è v5 (64 bits) "