Aereu 757 trumps

Lockheed Martin ci offre Prepar3D v4 è v5 sò nativu per sistemi 64-bit è VR compatible. Prepar3D impegnà l'utilizatori in furmazione immersiva per ambienti realisti. Ideale per l'istruzzioni cumerciale, accademicu, prufessiunale o militare.
fltnut
Posts: 2
Membre: 22 mar 2018, 03:12

Aereu 757 trumps

Postu micca lettu by fltnut »

I piani di trombi di 757 ùn mostranu micca pianu in fltsim per fà cunnosce tutti

Avatar d'utilizatore
rikoooo
Amministratore glubale
Posts: 514
Membre: 09 Set 2011, 10:03
Location: SVIZZERA
cuntattu:

Aereu 757 trumps

Postu micca lettu by rikoooo »

Salute,

In quale simulatore? Solu sapè chì tutti sapemu chì ùn hè micca cumpatibile Prepar3D v4, cum'è dichjaratu nant'à a pagina web.
Bon vols - Happy Flights

Erik - Admin

fltnut
Posts: 2
Membre: 22 mar 2018, 03:12

Aereu 757 trumps

Postu micca lettu by fltnut »

prepard3d v4.5
prugrammu stallatu ghjustu ma quandu in fltsim ùn mudellu di aviò visibile

TopStudentFarter
Posts: 1
Membre: 13 Ott 2019, 04:10

Aereu 757 trumps

Postu micca lettu by TopStudentFarter »

si mostra è viaghja bè!

hankal
Posts: 3
Membre: 01 Maghju 2018, 20:01

Aereu 757 trumps

Postu micca lettu by hankal »

Puderia esse a cosa impeachment ??????

StonewallUSMC
Posts: 18
Membre: 04 Ott 2017, 03:29

Aereu 757 trumps

Postu micca lettu by StonewallUSMC »

Unu di i prublemi cumuni cù fsx l'utilizatori hè a malinterpretazione di scaricamentu, grafica, rotta per piglià per guidà è u modu propiu per installà i file SI ùn hè micca carricatu automaticamente. Tutti i computer ùn utilizanu C: Drive, un altru prublema hè quandu facenu a stallazione manualmente ùn pigliate micca un schedariu cù l'intestazione o titulu è installate in u fugliale cù quella rubrica.EXAMPLE. aereu à Microsoft Flight Simulator à Simobjects à avion. Sè micca fattu cusì finisci cun l'aeroplanu in aereo è ùn mostra. Un altru tema hè a gràfica. L'urdinatore pò manighjà qualcosa, se sguassate a maiò parte di e scurzature nantu à u screnu, vai à u pannellu di cuntrollu è l'apparezzi, avanzatu è cliccate nantu à u performance, ùn avete bisognu di tutti questi topi trasparenti, è a piacezza di u screnu., Va a quantità. di bytes per a schermu è hè ancu ram, pigliate finu à quantu 10 volte i bisogni, chì vi daranu più ram. U mo minimu hè 1400 è hè stallatu in 144000. Utilizà un 2007 dual core HP 6000. Aghju overched my card and system, i mo grafici in u file cfg sò stabiliti in 2048, u massimu, depende. Avà schermu, in quella situazione aduprate un hd di schermu esternu di grande è u urdinatore farà l'aghjustamenti, nantu à Win10, entra in i paràmetri, stabilisce ghjoculi d'altu rendiment. A memoria sbatte, andate in cfg. Fissa cum'è HIGHMEMFIX = 1 Assicuratevi chì a prima linea un hit red button top left and save. Per nutà, dopu chì site in l'usu sim chì site in a barra d'instrumenti di ghjocu, fate mudificazioni eccettu i paràmetri, una volta in cfg ùn site micca cusì. Aghju u mo civile aereu è e compagnie aeree stabilite da 100, cime di u scenariu chì hè 0 in cfg I ùn usanu nuvole à menu ch'e vogliu. Sempre pigliate a barra di strumenti in sim down and run mouse à luntanu up right right hidden cum'è questu pruvucarà stutters. Aghju più di 4 milioni di fugliale in questu sistema di gig 3.9. Avà u più impurtante, mantenite chì site tempurale di u computer à 70 f è più basso, u riscaldamentu hè una causa di glitches. Verificate i vostri fugliali assicuratevi chì sò in ordine. Se tenete fs9 in u sistema chì pruvucanu prublemi vanu in ligna è uttene AIT, questu hè d'urganizà è scrivete a vostra fs9 più à Fsx. Accettate in C-Aviation.net per uttene u fugliale per amparà cumu fà u file cfg. Pudete ancu andà in linea per uttene u percorsu per sguassà i fugliali tempiu nascosti chì hè una causa principale di fallimenti in u prugramma. Per più velocità di l'urdinatore uttene una carta di memoria USB di i più alti tentativi chì pudete truvà, installà, vai in avanzata è stabilitu per a velocità, chì vi darà tutte e RAM è a velocità chì avete bisognu. Sò in u mo telefunu per quessa chì ci hè solu tantu ch'e possu rilate. A prussima volta vi copiarà u mo urdinatore è cargerà pics per mostrà ciò chì stu pruvatu à trasmette. Semper Fidelis, Trails felici.

retnavycpo
Posts: 1
Membre: 30 Gen 2010, 05:14
Simulatore più adupratu: FSX
Location: Farner

Aereu 757 trumps

Postu micca lettu by retnavycpo »

Carichi è aspetta GRANDE in P3Dv4.5 MAGA !!! NC

Image

Posta risposta

Ritorna à "Prepar3D v4 è v5 (64 bits) "