A320 Mega Pacchettu

Lockheed Martin ci offre Prepar3D v4 è v5 sò nativu per sistemi 64-bit è VR compatible. Prepar3D impegnà l'utilizatori in furmazione immersiva per ambienti realisti. Ideale per l'istruzzioni cumerciale, accademicu, prufessiunale o militare.
johannj1978
Posts: 4
Membre: 17 Set 2018, 09:17

A320 Mega Pacchettu

Postu micca lettu by johannj1978 »

Bonghjornu chiaru,
Grazie per u vostru addons. Ho bisognu d'aiutu per u pacchettu A320 Mega. Aghju reinstallatu u addon 3 volte avà è qualcosa ùn và bè i lumi. Taxi è luci di sbarcatura funzionanu bè ma ùn vedu micca alette, stroboscopi, fanali o luci di navigazione cumu si vede nant'à e fiure quì. Ogni aiutu seria assai apprezzatu. Aghju aduprà P3D V5.
L'attaccamentu 2020-9-11_7-54-0-434.jpg ùn hè più dispunibule
L'attaccamentu 2020-9-11_7-54-0-434.jpg ùn hè più dispunibule
L'attaccamentu 2020-9-11_7-54-0-434.jpg ùn hè più dispunibule
L'attaccamentu 2020-9-11_7-54-0-434.jpg ùn hè più dispunibule
Grazie è avete una bella ghjurnata :)
Attachments
2020-9-11_7-53-43-438.jpg
2020-9-11_7-53-43-438.jpg (32.68 KiB) Visto 1430 volte
2020-9-11_7-54-0-434.jpg
2020-9-11_7-54-0-434.jpg (35.02 KiB) Visto 1430 volte
2020-9-11_7-53-23-576.jpg
2020-9-11_7-53-23-576.jpg (18.19 KiB) Visto 1430 volte
2020-9-10_17-43-52-429.jpg
2020-9-10_17-43-52-429.jpg (21.36 KiB) Visto 1430 volte
PARikoooolights.PNG
PARikoooolights.PNG (31.89 KiB) Visto 1430 volte

Oniel
Posts: 17
Membre: 24 Set 2020, 20:50

Re: A320 Mega Package

Postu micca lettu by Oniel »

Salute allora micca stroboscopi, nav, luci di balisa? Avete pruvatu à accende li da u cockpit? Hè ancu quellu prughjettu di aerei airbus?

johannj1978
Posts: 4
Membre: 17 Set 2018, 09:17

Re: A320 Mega Package

Postu micca lettu by johannj1978 »

Hè currettu. Aghju pruvatu tutti i metudi pussibuli per accende i stroboscopi, a nav è a balisa senza alcun successu. Ié questu hè u prugettu airbus da u situ web di rikoooo

Oniel
Posts: 17
Membre: 24 Set 2020, 20:50

Re: A320 Mega Package

Postu micca lettu by Oniel »

Mmm chì hè stranu cum'è aghju quellu pack è ùn sperimentu micca quellu prublema è stai aduprendu FSX currettu?

johannj1978
Posts: 4
Membre: 17 Set 2018, 09:17

Re: A320 Mega Package

Postu micca lettu by johannj1978 »

No, adupru P3D. Aghju passatu parechje ore eri à pruvà di truvà una suluzione è aghju trovu chì l'effetti di luci ùn funzionanu micca. Cusì aghju editatu e luci in u ac cfg è rimpiazzendu l'effetti per un altru è poi luci stroboscopichi funziona.

Oniel
Posts: 17
Membre: 24 Set 2020, 20:50

Re: A320 Mega Package

Postu micca lettu by Oniel »

Ok sona bè chì sapemu chì alcuni di sti fugliali ùn sò micca cumpletamente risolti per P3D chì hà parechji cumpunenti per addons travaglià.

johannj1978
Posts: 4
Membre: 17 Set 2018, 09:17

Re: A320 Mega Package

Postu micca lettu by johannj1978 »

Problema risoltu. Aghju fattu una pulita p3d installate è avà tutti i lumi travaglianu. Ùn sò micca ciò chì era a causa di u prublema, ma suppongo chì avia qualcosa à fà cù i shaders Envtex Ti ringraziu per u vostru tempu ragazzi

Posta risposta

Ritorna à "Prepar3D v4 è v5 (64 bits) "