Cambiati NAV non-Responsive in 727

Ci hè millaie di add-ons nantu à u Web per u classicu FSX e Prepar3D v1 à v3. Viaghjate da ogni locu in u mondu, volendu alcuni di l'aeronautichi più emblemichi di u mondu à ognuna di e destinazione 24,000.
mharkiss
Posts: 3
Membre: 01 Gen 2020, 00:45

Cambiati NAV non-Responsive in 727

Postu micca lettu by mharkiss »

Bonghjornu,

Aghju cercatu i fori è in linea è ùn pò micca truvà una soluzione à u mo prublema. Aghju scaricatu u 727 è per qualchì raghjone in qualsiasi 727 ùn pò micca aghjustà e frequenze NAV per NAV1 o NAV2. Aghju pruvatu à aghjustassi in u cockpit virtuale è in u cockpit standard, ma quandu fate clic in un locu vicinu à a frequenzi NAV ùn passa nunda. L'ADF è COMM pare chì funzionanu bè. Qualchidunu hà scontru una correzzione per questu?

Grazie

Avatar d'utilizatore
rikoooo
Amministratore glubale
Posts: 519
Membre: 09 Set 2011, 10:03
Location: SVIZZERA
cuntattu:

Cambiati NAV non-Responsive in 727

Postu micca lettu by rikoooo »

Hola, avete pruvatu cù u buttone di mousse di diritta?
Bon vols - Happy Flights

Erik - Admin

mharkiss
Posts: 3
Membre: 01 Gen 2020, 00:45

Cambiati NAV non-Responsive in 727

Postu micca lettu by mharkiss »

Salutu, aghju pruvatu solu i buttuni di diritta è di manca è ùn succede nunda. Aghju u dittu quandu sguardo i buttoni è i segni + è -, ma ùn risponde micca à u mo cliccà. Stissu risultatu in Cockpit Virtual è Cockpit.

Avatar d'utilizatore
rikoooo
Amministratore glubale
Posts: 519
Membre: 09 Set 2011, 10:03
Location: SVIZZERA
cuntattu:

Cambiati NAV non-Responsive in 727

Postu micca lettu by rikoooo »

Ok, dopu pruvate d'utilizà a mousse di rota per aumentà / diminuite i numeri
Bon vols - Happy Flights

Erik - Admin

mharkiss
Posts: 3
Membre: 01 Gen 2020, 00:45

Cambiati NAV non-Responsive in 727

Postu micca lettu by mharkiss »

Basta à pruvà quessa è nè risposta nè. Travagliatu annantu à u COMM, ma micca cù u NAV.

william11
Posts: 4
Membre: 24 Nov 2019, 15:33

Cambiati NAV non-Responsive in 727

Postu micca lettu by william11 »

Aghju u listessu prublema, nè manera di sintonizà e frequenze

Posta risposta

Ritorna à "Flight Simulator X (FSX) + Edizione Steam & Prepar3D finu à v3 "