Boeing 737-300,400,500 Packs

Lockheed Martin nám nabízí Prepar3D v4 a v5 jsou nyní nativní pro 64bitové systémy a kompatibilní s VR. Prepar3D zapojuje uživatele do pohlcujícího školení prostřednictvím realistických prostředí. Ideální pro komerční, akademické, profesionální nebo vojenské výuky.
Petben
Příspěvky: 1
Založen: 07. března 2017, 17:14

Boeing 737-300,400,500 Packs

Nepřečtený příspěvek by Petben »

Dobrý den,

Mám nějaké informace o vašich balíčcích 737. Sada 737-300 funguje dobře P3d v4.
737-400 a 737-500 jsou zhroucení. Zpráva je přetížená letadlem.

Děkujeme za Velké balíčky a štěstí za budoucnost

Petr

Macca22au
Příspěvky: 4
Založen: 06, 2016:12

Boeing 737-300,400,500 Packs

Nepřečtený příspěvek by Macca22au »

Ano, autoři budou muset aktualizovat své stahování tak, aby byly kompatibilní s architekturou 64bit.

Doufám, že ti, kteří vytvořili řadu B737-800 a řadu A320, vylepšují své velmi dobré letadlo.

Uživatelský avatar
rikoooo
Spravovat globální
Příspěvky: 519
Založen: 09, 2011:10
pronájem: ŠVÝCARSKO
Kontakt:

Boeing 737-300,400,500 Packs

Nepřečtený příspěvek by rikoooo »

Ahoj,

Pokud vím, že jsem opravil tuto chybu havárie, bylo to jen několik hodnot změn v Aircraft.cfg. Mluvíte o 737 Classic avelaible z Rikooooo nebo z jiné webové stránky? Před instalací balíčku od Rikooooo se ujistěte, že jste odstranili jakoukoliv jinou verzi.

šťastný letový
Bon vols - šťastné lety

Erik - Admin

Zeke
Příspěvky: 2
Založen: 25. června 2017, 03:56

Boeing 737-300,400,500 Packs

Nepřečtený příspěvek by Zeke »

Mám stejný problém p3d v4.
Nainstalujte tyto balíčky do p3d v4, vyberte jakýkoli model, podívejte se, pak CTD.
pfd.xlm a eicas.xlm mohou způsobit tento problém.
Můžete to opravit?
Sory pro mé chudé angličtiny.
Pozdravy.

Uživatelský avatar
rikoooo
Spravovat globální
Příspěvky: 519
Založen: 09, 2011:10
pronájem: ŠVÝCARSKO
Kontakt:

Boeing 737-300,400,500 Packs

Nepřečtený příspěvek by rikoooo »

Ahoj,

Nemohu reprodukovat tento problém se svým P3Dv4, létám s autopilotem 737-500 a všechno se zdá být v pořádku.
Možná mi můžete vysvětlit krok za krokem, jak se daná záležitost děje.

šťastný letový
Bon vols - šťastné lety

Erik - Admin

Zeke
Příspěvky: 2
Založen: 25. června 2017, 03:56

Boeing 737-300,400,500 Packs

Nepřečtený příspěvek by Zeke »

Erik vám děkuji za odpověď.

Vyřešeno. Editoval jsem B737-800.cab.
Použijte sdk eicas.xml a pfd.xml a pak spusťte hru a načtěte letadlo.

A bláznivě p3dv4 hotfix1, není třeba upravovat ....

Děkuji.

Uživatelský avatar
rikoooo
Spravovat globální
Příspěvky: 519
Založen: 09, 2011:10
pronájem: ŠVÝCARSKO
Kontakt:

Boeing 737-300,400,500 Packs

Nepřečtený příspěvek by rikoooo »

Dobře vědět, díky za zpětnou vazbu :)
Bon vols - šťastné lety

Erik - Admin

Odpovědět

Návrat do "Prepar3D v4 a v5 (64 bitů) “