Falcon50 autopilot

Jsou tam tisíce add-ons na webu pro klasiku FSX a Prepar3D v1 až v3. Vzlétněte odkudkoli na světě a lette s jedním z nejznámějších letadel na světě do kterékoli z 24,000 XNUMX destinací.
FVS
Příspěvky: 6
Založen: 05, 2015:23

Falcon50 autopilot

Nepřečtený příspěvek by FVS »

Stáhl jsem pro FSX 747 Airforce One před několika dny ...
V kokpitu jsem si všiml autopilota Falcon 50, panelu nebo co se jmenuje ...
Moje otázka :
Mohu použít thisFalcon50 Autopilot pro jiné letadlo také a co musím udělat, aby to v mém jiném letadle do práce, ví někdo ...... ?????

viz příloha....
falcon50.jpg

FVS
Příspěvky: 6
Založen: 05, 2015:23

Falcon50 autopilot

Nepřečtený příspěvek by FVS »

Stáhl jsem pro FSX 747 Airforce One před několika dny ...
V kokpitu jsem si všiml autopilota Falcon 50, panelu nebo co se jmenuje ...
Moje otázka :
Mohu použít thisFalcon50 Autopilot pro jiné letadlo také a co musím udělat, aby to v mém jiném letadle do práce, ví někdo ...... ?????
Příloha falcon50Autopilot.jpg již není k dispozici
Přílohy
falcon50Autopilot.jpg
falcon50Autopilot.jpg (91.69 KiB) Zobrazeno 168 krát

Gh0stRider203
Příspěvky: 213
Založen: 21. července 2015, 09:45

Falcon50 autopilot

Nepřečtený příspěvek by Gh0stRider203 »

ANO! Můžeš. Udělal jsem to před sebou. je to dlouho, ale HOPEFULLY to pomáhá ...

http://simviation.com/paninstall.htm

Gh0stRider203
Příspěvky: 213
Založen: 21. července 2015, 09:45

Falcon50 autopilot

Nepřečtený příspěvek by Gh0stRider203 »

btw omlouvám se za to, že neodpovídám dříve. Váš příspěvek jsem neviděl. Moje chyba :)

FVS
Příspěvky: 6
Založen: 05, 2015:23

Falcon50 autopilot

Nepřečtený příspěvek by FVS »

Thx hodně pro odpověď, budu se snažit, aby to pevné ....

Gh0stRider203
Příspěvky: 213
Založen: 21. července 2015, 09:45

Falcon50 autopilot

Nepřečtený příspěvek by Gh0stRider203 »

Hodně štěstí! :)lemme vědět, zda tento článek je vůbec užitečné. Jak jsem říkal, udělal jsem to dřív ... ale bylo to WHILE lol

FVS
Příspěvky: 6
Založen: 05, 2015:23

Falcon50 autopilot

Nepřečtený příspěvek by FVS »

Gh0stRider203 napsal:Hodně štěstí! :)lemme vědět, zda tento článek je vůbec užitečné. Jak jsem říkal, udělal jsem to dřív ... ale bylo to WHILE lol
Podařilo se mi získat panel Falcon50 Autopilot v jiných letadlech, nyní můžu létat s letadlem na celé obrazovce a používat autopilota Falcon50 v malé dílčí obrazovce dole ve spodní části ... Viz obrázek připojen .. .....:-)
Příloha Boeing 737 American s Falcon50 autopilot.jpg již není k dispozici
Příloha Boeing 737 American s Falcon50 autopilot.jpg již není k dispozici
Přílohy
Boeing737AmericanwithFalcon50autopilot.jpg
Boeing737AmericanwithFalcon50autopilot.jpg (118.59 KiB) Zhlédnuto 168 krát

Odpovědět

Zpět na „Flight Simulator X (FSX) + Steam Edition & Prepar3D až v3 ”