Pouze otázka

Jsou tam tisíce add-ons na webu pro klasiku FSX a Prepar3D v1 až v3. Vzlétněte odkudkoli na světě a lette s jedním z nejznámějších letadel na světě do kterékoli z 24,000 XNUMX destinací.
Dariussssss
Příspěvky: 163
Založen: 27. listopadu 2016, 17:52

Pouze otázka

Nepřečtený příspěvek by Dariussssss »

Tohle by měla být velmi jednoduchá otázka ... nebo možná ne. Jsem fanoušek Airbusu, připouštím. A od mého prvního setkání s letovými simulátory byl tento výrobce letadel mým oblíbeným. Takže ve FGFS, FS2004 a nyní v FSX, téměř neexistuje žádné dobré a spolehlivé letadlo Airbus. Existují payware letadla, ale já si to prostě nemůžu dovolit.

Otázka zní: A co další dva simové,X-Plane a P3D, existuje pro některé z nich plně funkční freeware Airbus?

Hlavní problém, který mám s letadly Airbus, konkrétně Thomas Ruth A330 / 340 a PA A380 v FSX je, že PFD postrádá jednu jednoduchou věc. Páska IAS nevykazuje nadměrné i zastavení a letadlo, které samo o sobě neznepokojuje. Žádný způsob, jak to správně létat. Celé měsíce se na to snažím získat nějakou pomoc, ale nikdo jako celek FSX komunita mi chce pomoci.

A320 multi-livreji balíček, k dispozici zde v Rikoooo je úžasné, a vše, co chci, je převést některé věci, jako je PFD do uvedených letadel, nebo alespoň na TR A330. Zeptal se všude, jak to udělat ... a jen ztrácel čas.

Jít zpět do FGFS je opravdu moje poslední volba, ale ráda to udělám, pokud neexistuje jiná možnost.

Díky předem.

Gh0stRider203
Příspěvky: 213
Založen: 21. července 2015, 09:45

Pouze otázka

Nepřečtený příspěvek by Gh0stRider203 »

Pokud to není zobrazeno, můžete mít možnost upravit soubor aircraft.cfg. Vlastně jsem to musel udělat s CLS DC-10-30F. Zkratili vás o 4.5K litrů paliva a snížili hrubou hrubou váhu hluboko pod to, co vlastně bylo.

pár vyladí soubor aircraft.cfg a bylo to, jak by to mělo být. teď můžu létat max-range lety žádný problém :)

Dariussssss
Příspěvky: 163
Založen: 27. listopadu 2016, 17:52

Pouze otázka

Nepřečtený příspěvek by Dariussssss »

Jednoduše to neukazujeme a v souboru cfg je rychlost pádu naprosto neskutečná ... 120 kts? Stačí se podívat na video z kokpitu na YT a uvidíte, že je to vlastně mezi 155 a 160, takže u 120 ... skončíte ve zprávách.

Určitě to zkusím.

Na zdraví

Gh0stRider203
Příspěvky: 213
Založen: 21. července 2015, 09:45

Pouze otázka

Nepřečtený příspěvek by Gh0stRider203 »

Budu se dívat na cfg soubor My Dash-8u a ujistit se, že sucker je nastaven správně cuz Nejsem ani dostán CLOSE to max range na tomhle bláznovi a to nepomáhá žádnému lolu

Nemůžeme mít neomezené palivo, když létáme a tankování uprostřed vzduchu je zamračeno.

Dariussssss
Příspěvky: 163
Založen: 27. listopadu 2016, 17:52

Pouze otázka

Nepřečtený příspěvek by Dariussssss »

Vývojáři letadel jsou s námi. :)

Gh0stRider203
Příspěvky: 213
Založen: 21. července 2015, 09:45

Pouze otázka

Nepřečtený příspěvek by Gh0stRider203 »

Hodně štěstí, že jsem se s vámi dohadoval o tom jednom LMAO

Vím, že by to bylo NICE, kdyby lidé, aby tyto letadla pro Flight Sim, že ve skutečnosti dělají nějaké f'in 'výzkum nejprve ya vědět ???? >.>

Myslím, že půjdu vypálit nějaké díry na obloze na Mach 2 v Concorde. NO PROMISES Nebudu bzučet několik věží podél cesty lol

Dariussssss
Příspěvky: 163
Založen: 27. listopadu 2016, 17:52

Pouze otázka

Nepřečtený příspěvek by Dariussssss »

Myslím, že pro ty vývojáře by stačilo jen mluvit s piloty skutečného světa.

O mých problémech A340 PFD ... je snadné změnit některé hodnoty v souboru .cfg letadla, ale nic se nemění. PFD neukazuje jak nadměrné rychlosti, tak stání. To by mělo být změněno někde v souborech VC nebo panelech a nemám ponětí, jak to udělat.

Kvůli tomu jsem byl tak šílený, že jsem vlastně nainstaloval FGFS a A346 ... ještě horší zklamání, nemohl jsem to tam začít, takže zpět FSX a snaží se opravit tento PFD.

Colonelwing
Příspěvky: 106
Založen: 31. ledna 2016, 15:59

Pouze otázka

Nepřečtený příspěvek by Colonelwing »

Kvůli tomu jsem byl tak šílený, že jsem vlastně nainstaloval FGFS a A346 ... ještě horší zklamání, nemohl jsem to tam začít, takže zpět FSX a snaží se opravit tento PFD.


Dariussssss ,,,

zatímco boj, zklamání okamžik ,,, tam je pozitivní věc, o tom všem, se učíte.
Není to vždy snadné se naučit v tomto životě ,, Souhlasím, ale na pronájem si snažíte vyřešit problém,
a to je směr trasy k úspěšnému okamžiku, kdy přijde ...

Dariussssss
Příspěvky: 163
Založen: 27. listopadu 2016, 17:52

Pouze otázka

Nepřečtený příspěvek by Dariussssss »

Hej Colonelwingu, co se děje?

No, to se mnou nefunguje, alespoň ne se Air Sims. Pokud něco nefunguje, jde přímo do koše. Nechci na to ztrácet čas a nervy.

V reálném životě souhlasím, že celý můj život je boj, ale to je další příběh, ne pro toto místo.

Pozdravy

Gh0stRider203
Příspěvky: 213
Založen: 21. července 2015, 09:45

Pouze otázka

Nepřečtený příspěvek by Gh0stRider203 »

dobře, vše, co opravdu musíte udělat, je podívat se na Wikipedii, pokud jde o informace letadla, upřímně ... alespoň pro komerční.

Odpovědět

Zpět na „Flight Simulator X (FSX) + Steam Edition & Prepar3D až v3 ”