Krátké bratry Belfast FSX & P3D Problémy

Jsou tam tisíce add-ons na webu pro klasiku FSX a Prepar3D v1 až v3. Vzlétněte odkudkoli na světě a lette s jedním z nejznámějších letadel na světě do kterékoli z 24,000 XNUMX destinací.
Dariussssss
Příspěvky: 163
Založen: 27. listopadu 2016, 17:52

Krátké bratry Belfast FSX & P3D Problémy

Nepřečtený příspěvek by Dariussssss »

Stručně řečeno, AP plně nefunguje. Nadmořská výška, nadmořská výška a rychlost jsou v pořádku, ale trasa GPS vůbec nepostupuje. Všechno ostatní vypadá dobře, pěkné letadlo.

Gh0stRider203
Příspěvky: 213
Založen: 21. července 2015, 09:45

Krátké bratry Belfast FSX & P3D Problémy

Nepřečtený příspěvek by Gh0stRider203 »

dali jste ho do režimu GPS? LOL Idk, jaké klávesy máte nastavené pro to v případě, že není žádný přepínač, ale na Mine, je to Ctrl Shift N

Dariussssss
Příspěvky: 163
Založen: 27. listopadu 2016, 17:52

Krátké bratry Belfast FSX & P3D Problémy

Nepřečtený příspěvek by Dariussssss »

Hej Gh0st, co se děje?

Všechno bylo v pořádku. Na AP to je samozřejmě přepínač, takže to sotva může být jednodušší než to.

Na zdraví

Gh0stRider203
Příspěvky: 213
Založen: 21. července 2015, 09:45

Krátké bratry Belfast FSX & P3D Problémy

Nepřečtený příspěvek by Gh0stRider203 »

dobře, pak oheň svůj mechanik lol

Dariussssss
Příspěvky: 163
Založen: 27. listopadu 2016, 17:52

Krátké bratry Belfast FSX & P3D Problémy

Nepřečtený příspěvek by Dariussssss »

Haha, moc vtipné.

Lol..yeah, ten idiot byl pravděpodobně vysoký, když se otáčel kolem AP ....

DRCW
Příspěvky: 86
Založen: 08, 2014:09

Krátké bratry Belfast FSX & P3D Problémy

Nepřečtený příspěvek by DRCW »

Zkontrolujte soubor CFG v sekci autopilota, pokud tam nemůžete najít problém, zkuste vložit buď autopilota jiného letounu CFG, nebo přidat přepínač Nav / GPS z jiného letadla jako vyskakovací okno 2D a přidat jej do svého systému složka panelu

Odpovědět

Zpět na „Flight Simulator X (FSX) + Steam Edition & Prepar3D až v3 ”