Sprog

Emne-ikon Spørgsmål Ikke-responsive NAV-switches i 727

Mere
3 måneder 3 dage siden #1586 by mharkiss

Hej,

Jeg har søgt på fora og online og kan ikke finde en løsning på mit problem. Jeg downloadede 727 og af en eller anden grund i en hvilken som helst 727 kan jeg ikke justere NAV-frekvenserne for NAV1 eller NAV2. Jeg prøvede at justere dem i den virtuelle cockpit og standard cockpit, men når jeg klikker overalt i nærheden af ​​NAV-frekvenserne, sker der ikke noget. ADF og COMM ser ud til at fungere fint. Er der nogen, der har fundet en løsning på dette?

Tak

Vær venlig Log på or Opret en konto at deltage i samtalen.

Mere
3 måneder 2 dage siden #1588 by rikoooo

Hej, prøvede du med den rigtige mousse-knap?


Erik - Generelt Administrator - Altid glade for at hjælpe

Vær venlig Log på or Opret en konto at deltage i samtalen.

Mere
3 måneder 1 dag siden #1589 by mharkiss

Hej, jeg har lige prøvet de højre og venstre knapper, og der sker ikke noget. Jeg får den lille finger, når jeg holder museknapperne og + og - skiltene, men den svarer ikke til mit klik. Samme resultat i Virtual Cockpit og Cockpit.

Vær venlig Log på or Opret en konto at deltage i samtalen.

Mere
3 måneder 12 timer siden #1590 by rikoooo

OK, prøv derefter at bruge hjulmousen til at øge / mindske antallet


Erik - Generelt Administrator - Altid glade for at hjælpe

Vær venlig Log på or Opret en konto at deltage i samtalen.

Mere
3 måneder 2 timer siden #1592 by mharkiss

Bare prøvet det og intet svar heller. Arbejdede på COMM, men ikke nogen af ​​NAV'erne.

Vær venlig Log på or Opret en konto at deltage i samtalen.

Mere
2 måneder 1 uge siden #1613 by william11

Jeg har det samme problem, ingen måde at indstille frekvenser på

Vær venlig Log på or Opret en konto at deltage i samtalen.

  • Ikke tilladt: at skabe nyt emne.
  • Ikke tilladt: at svare.
  • Ikke tilladt: at tilføje filer.
  • Ikke tilladt: at redigere din besked.
Redaktører: Gh0stRider203
Tid til at oprette siden: 0.241 sekunder