Prepar3D Help

Lockheed Martin offers us Prepar3D v4 and v5 now native for 64-bit systems and VR compatible. Prepar3D engages users in immersive training through realistic environments. Ideal for commercial, academic, professional, or military instruction.
Dariussssss
Elite Member
Elite Member
Posts: 163
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

Prepar3D Help

Unread post by Dariussssss »

If you experience problems,errors or if you some questions about the Prepar3D Simulator ,post it here. Also tell us about fixes and solutions for various problems and errors in this simulator.
lmaselli
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: 05 Jul 2016, 19:40

Prepar3D Help

Unread post by lmaselli »

Hello!
First of all I want to congratulate you for the great work you do.
A few days ago I started using "P3D V3.4", The first scenario installed was "Balearic Island" and I noticed a problem of elevation of land in LEMH and problem of location in LESL.
Greetings!
Dariussssss
Elite Member
Elite Member
Posts: 163
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

Prepar3D Help

Unread post by Dariussssss »

Hello and welcome to our Forum.

We will do our best to help you on this matter. That scenery,is it downloaded form here or somewhere else?

Regards
lmaselli
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: 05 Jul 2016, 19:40

Prepar3D Help

Unread post by lmaselli »

It was downloaded from this page. Balearic island V2.

Regards.
quietflyerBob
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: 25 Oct 2014, 14:56

Prepar3D Help

Unread post by quietflyerBob »

Hello,

many compliments for your work, it' a very good tool for us! I've a problem with some add-on, e.g. the Airbus A300 Multi livery pack; I 've installed in my Microsoft Fs directory, and it works very well. Now, I w'd like to install the same pack in P3D which is located in the same Program Files (x86) too, but the autoinstaller does'nt allow me to select P3D. Anyway, I've installed many others pack from Rikooo in both Sims; what's the matter? Thanks for your help
screen.PNG
screen.PNG (128.72 KiB) Viewed 4940 times
The attachment programs.PNG is no longer available
Attachments
programs.PNG
programs.PNG (27.83 KiB) Viewed 4940 times
Dariussssss
Elite Member
Elite Member
Posts: 163
Joined: 27 Nov 2016, 17:52

Prepar3D Help

Unread post by Dariussssss »

Hello and welcome.

I had this aircraft pack in FSX and it was quite good.

I'm not familiar with the technical part of the P3D but,it's possible that you have some sort of conflict with these two sims. I see on the pics that you provided that you have both installed on the same place...it's not a bad thing to have them installed on different hard drives,if you can do it that way.

Regards
Post Reply

Return to “Prepar3D v4 and v5 (64 bits)”