move aircraft request

There're thousands of add-ons on the Web for the classic FSX and Prepar3D v1 to v3. Take off from anywhere in the world, flying some of the world’s most iconic aircraft to any one of 24,000 destinations.
Gh0stRider203
Elite Member
Elite Member
Posts: 213
Joined: 21 Jul 2015, 09:45

move aircraft request

Unread post by Gh0stRider203 »

I'm HOPING there's some way to disable that OBNOXIOUS request when you load a flight plan that asks you "Do you want Flight Simulator to move your aircraft to the departure airport listed on the flight plan."

ALL My flights are tracked since ALL of them are for the VA I own. Well, I had to switch from VFR to IFR, and My hand accidentally landed on the enter button on the far right, costing Me and entire day's worth of flight time.....which means I seriously gotta bust My ass now IF I want to even have a chance of staying in the lead for miles flown for the month....
Colonelwing
Premium Member
Premium Member
Posts: 106
Joined: 31 Jan 2016, 15:59

move aircraft request

Unread post by Colonelwing »

I feel your pain ,, alote of work cause by a drunk finger ,,, lol
At lease the all other 9 fingers were doing their flying job right ,, ? ,, eh ? ,,, lol

Thats a good thing on 9 out of 10 ...

Keep it positive ,, the AA passengers are counting on you Mate !
Gh0stRider203
Elite Member
Elite Member
Posts: 213
Joined: 21 Jul 2015, 09:45

move aircraft request

Unread post by Gh0stRider203 »

lol oh I mostly fly cargo for now as that's what makes us the $ :) almost 560K NET a flight in the 747-LCF lol

Hell, 65 more flights, and I'll have enough to pay off one of our 2 777-200LRs so...probably around this time next month....
Colonelwing
Premium Member
Premium Member
Posts: 106
Joined: 31 Jan 2016, 15:59

move aircraft request

Unread post by Colonelwing »

Cargo is great ...
But you miss the Stuard lady sweet attention & their great coffee cream ... Priceless in my book ! :)
Gh0stRider203
Elite Member
Elite Member
Posts: 213
Joined: 21 Jul 2015, 09:45

move aircraft request

Unread post by Gh0stRider203 »

LOL I don't even pay attention to ATC unless I'm taxiing, taking off or landing lol hell MOST of the time FSX is just running in the background while I do other stuff.
Post Reply

Return to “Flight Simulator X (FSX) + Steam Edition & Prepar3D up to v3”