747 100 to 300 VC

Have some feedback and input to share?
Don't be shy and drop us a note. We want to hear from you and strive to make our site better and more user friendly for our guests and members a like.
Aidablu1508
New Member
New Member
Posts: 3
Joined: 05 Sep 2017, 11:50

747 100 to 300 VC

Unread post by Aidablu1508 »

HI rikoo

i was hoping with a post that you might revisit your 747 packages and maybe have an option for people that would like VC in them to maybe add that even if it's not excatly the one that fits it, cause im one of those people who would like to have the classics in my fleet but since there is not VC's in them they are quite meaning less to me...

Hope for your response

Regards

Nicolai
Gh0stRider203
Elite Member
Elite Member
Posts: 213
Joined: 21 Jul 2015, 09:45

747 100 to 300 VC

Unread post by Gh0stRider203 »

AS much as I LOVE this idea, it may not be possible.

Did some searching as I knew I'd seen something about adding Virtual Cockpits, but couldn't remember where, and found this...

https://www.flightsim.com/vbfs/showthre ... al-Cockpit
thomasbk
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: 06 Jul 2013, 21:06
Most used simulator: FSX
Location: Herning

747 100 to 300 VC

Unread post by thomasbk »

The model need to be FSX native before you can add a VC.
Post Reply

Return to “Suggestion Box”