NÍL raidiónna in 737 ilphac do Prepar3dv4

Cuireann Lockheed Martin ar fáil dúinn Prepar3D v4 agus v5 dúchasach anois do chórais 64-giotán agus VR comhoiriúnach. Prepar3D déanann úsáideoirí oiliúint thumoideachais trí thimpeallachtaí réalaíocha. An-oiriúnach do theagasc tráchtála, acadúil, gairmiúil nó míleata.
spilok
Fógraí Idirlín: 11
Joined: 12 Lúnasa 2014, 00:21

NÍL raidiónna in 737 ilphac do Prepar3dv4

Post neamhléite by spilok »

I 737 pak do prepar3dv4, oibríonn gach rud go maith ach amháin nuair a chliceáiltear ar an deilbhín raidió. Just a dronuilleog mór dubh. Aon bhealach chun na raidiónna a thaispeáint?

Stan

ps. Tarlaíonn sé seo freisin leis an mbosca Boeing 717

Dariussssss
Fógraí Idirlín: 163
Joined: 27 Samh 2016, 17:52

NÍL raidiónna in 737 ilphac do Prepar3dv4

Post neamhléite by Dariussssss »

An bhféadfá é seo a phostáil le do thoil P3D Fóram anseo?

Tá an ceann seo faoi FSX agus FSX Gaile.

Go raibh maith agat.

Avatar Úsáideora
rikoooo
Riarachán domhanda
Fógraí Idirlín: 521
Joined: 09 Meán Fómhair 2011, 10:03
suíomh: EILVÉIS
Déan teagmháil le:

NÍL raidiónna in 737 ilphac do Prepar3dv4

Post neamhléite by rikoooo »

Dia duit Spilok,

D'imigh mé an topaic san fhóram ceart.

Mura n-oibríonn an t-ainm raidió is féidir leat rochtain a fháil air fós ón roghchlár barra uirlisí.

eitilt Shona
Bon vols - Eitiltí Sona

Erik - Riarachán

spilok
Fógraí Idirlín: 11
Joined: 12 Lúnasa 2014, 00:21

NÍL raidiónna in 737 ilphac do Prepar3dv4

Post neamhléite by spilok »

Níl ... ní féidir leat rochtain a fháil ar raidió ann ach an oiread. Fós tagann sé suas dubh.

Tá taighde beag déanta agam, agus ós rud é gur Boeings as seo FSX agus oiriúnaithe dó P3d, is cosúil gur scrios mé GAUGE nó rud éigin do na raidiónna sna Boeings de thaisme. D’fhéadfadh gur comhad CAB é, níl a fhios.

Tá súil agam gur féidir le duine cabhrú liom an tomhsaire seo a athbhunú. Is breá liom na comhaid Boeing ar Rickoooo agus is cinnte gur mhaith liom iad a úsáid Prepar3dv4.

Stan

Avatar Úsáideora
rikoooo
Riarachán domhanda
Fógraí Idirlín: 521
Joined: 09 Meán Fómhair 2011, 10:03
suíomh: EILVÉIS
Déan teagmháil le:

NÍL raidiónna in 737 ilphac do Prepar3dv4

Post neamhléite by rikoooo »

Ceart go leor,

Ansin, tá an uirlis draíochta seo ar do shon: Measúnachtaí Éifeachtaí Aisghabháil Uirlis http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/73/256

Cuir in iúl dom má chabhraíonn sé

eitilt Shona
Bon vols - Eitiltí Sona

Erik - Riarachán

spilok
Fógraí Idirlín: 11
Joined: 12 Lúnasa 2014, 00:21

NÍL raidiónna in 737 ilphac do Prepar3dv4

Post neamhléite by spilok »

Go raibh maith agat. Bhain mé triail as sin ón leabharlann AVSIM freisin. Íoslódáil mé do nasc agus bhain mé triail as arís, ach NÍL LUCK. Dronuilleog mór dubh fós gan raidiónna ar aon cheann FSX Boeing.

N’fheadar an ndéanfadh ath-ainmniú an chumraíochta Prepar agus ligean dó a atógáil aon rud? Glacaim leis go bhfuil sé sábháilte a dhéanamh mar a rinne mé isteach FSX?

Stan

spilok
Fógraí Idirlín: 11
Joined: 12 Lúnasa 2014, 00:21

NÍL raidiónna in 737 ilphac do Prepar3dv4

Post neamhléite by spilok »

Tá gach rud go maith, anois. Ath-shuiteáil gach rud glanta suas.

Stan

Post Reply

Fill ar “Prepar3D v4 agus v5 (64 giotán) "