Just a cheist

Tá na mílte add-ons ar an nGréasán don clasaiceach FSX agus Prepar3D v1 go v3. Tóg amach ó áit ar bith ar domhan, ag eitilt cuid de na haerárthaí is íocónaí ar domhan chuig ceann ar bith de 24,000 ceann scríbe.
Dariussssss
Fógraí Idirlín: 163
Joined: 27 Samh 2016, 17:52

Just a cheist

Post neamhléite by Dariussssss »

Ba chóir go mbeadh an cheist seo an-simplí ... nó b'fhéidir nach bhfuil. Is lucht leanúna Airbus mé, glacaim leis sin. Agus ó tháinig mé ar an gcéad uair le heitiltí eitilte, ba é an déantúsóir aerárthaí sin an rud ab fhearr liom. Mar sin, i FGFS, FS2004 agus anois isteach FSX, is ar éigean is ann d'aon eitleán iontaofa iontaofa Airbus. Tá plánaí earraí íoca ann ach ní féidir liom é a íoc.

Is í an cheist seo: Cad mar gheall ar dhá fhuaim eile,X-Plane agus P3D, an bhfuil Airbus go hiomlán ag obair go hiomlán ar aon cheann acu?

Is í an phríomhfhadhb atá agam le heitleáin Airbus, go háirithe Thomas Ruth A330 / 340 agus PA A380 i FSX is é sin go bhfuil rud simplí amháin in easnamh ar PFD. Ní thaispeánann téip IAS ró-sheasamh agus stalla, agus níl an t-aerárthach féin ag cur eagla air. Sin bealach chun é a eitilt i gceart. Le míonna anuas táim ag iarraidh cúnamh a fháil faoi sin ach gan éinne, ar an iomlán FSX ba mhaith leis an bpobal cabhrú liom.

Is A320 pacáiste il-libhré, atá ar fáil anseo ag Rikoooo iontach, agus gach Ba mhaith liom go bhfuil a aistriú roinnt rudaí, cosúil le PFD leis na plánaí luaidhtear, nó ar a laghad go dtí an A330 TR. Chuirtear i ngach áit conas é a dhéanamh ... agus díreach amú mo chuid ama.

Ag dul ar ais go dtí FGFS ndáiríre mo rogha dheireanach, ach beidh mé a dhéanamh gladly é má tá aon rogha eile.

Go raibh maith agat roimh ré.

Gh0stRider203
Fógraí Idirlín: 213
Joined: 21 Iúil 2015, 09:45

Just a cheist

Post neamhléite by Gh0stRider203 »

MÁ Níl sé ag taispeáint é, d'fhéadfá a bheith in ann a chur in eagar an comhad aircraft.cfg a shocrú sin. Bhí mé i ndáiríre a dhéanamh go bhfuil an CLS DC-10-30F. shorted siad duit faoi galún de bhreosla 4.5K, agus ísliú ar an meáchan max comhlán bhfad níos lú ná an méid a bhí sé i ndáiríre.

lánúin tweaks chun an comhad aircraft.cfg agus é go raibh conas ba chóir dó a bheith. anois is féidir liom a eitilt max-raon eitiltí aon fhadhb :)

Dariussssss
Fógraí Idirlín: 163
Joined: 27 Samh 2016, 17:52

Just a cheist

Post neamhléite by Dariussssss »

Níl ort ach ní léiríonn sé, agus sa chomhad CFG, is é an t-luas moillithe go hiomlán unreal ... 120 KTS? Just a breathnú ar roinnt físeáin cockpit tuirlingthe ag YT agus rachaidh tú a fheiceáil go bhfuil sé i ndáiríre idir 155 160 agus, mar sin ag 120 ... beidh tú ag deireadh suas sa nuacht.

Bainfidh mé triail as sin, do cinnte.

Cheers

Gh0stRider203
Fógraí Idirlín: 213
Joined: 21 Iúil 2015, 09:45

Just a cheist

Post neamhléite by Gh0stRider203 »

Tá mé ag dul a bheith ag féachaint ar comhad CFG Mo Dash-8 agus a dhéanamh cinnte go bhfuil sucker thus ceart cuz Níl mé ag fáil fiú gar do raon max ar sucker agus ní go díreach ag cabhrú aon lol

Ní féidir linn a bheith breosla gan teorainn ar nuair a eitilt againn agus tá athbhreoslú lár-aer frowned.

Dariussssss
Fógraí Idirlín: 163
Joined: 27 Samh 2016, 17:52

Just a cheist

Post neamhléite by Dariussssss »

Tá forbróirí Aerárthaí s ... g us .... :)

Gh0stRider203
Fógraí Idirlín: 213
Joined: 21 Iúil 2015, 09:45

Just a cheist

Post neamhléite by Gh0stRider203 »

Ádh mór ag dul Mise chun argóint le leat ar go ceann LMAO

Tá a fhios agat gur NICE a bheadh ​​ann más rud é go ndéanann daoine na plánaí seo le haghaidh Eitilte Sim i ndáiríre déanann siad roinnt taighde f'in 'ar dtús tá a fhios ???? >.>

I mo thuairimse, beidh mé ag dul sruthán roinnt poill sa spéir ag Mach 2 sa Concorde. NÍL gealltanais Ní bheidh mé buzz roinnt túir feadh na slí lol

Dariussssss
Fógraí Idirlín: 163
Joined: 27 Samh 2016, 17:52

Just a cheist

Post neamhléite by Dariussssss »

I mo thuairimse, do na forbróirí, bheadh ​​sé go leor chun labhairt go díreach leis na píolótaí saol fíor.

Eolas mo PFD Fadhbanna A340 ... go maith tá sé éasca a athrú ar roinnt luachanna san aerárthach .cfg comhad, ach go bhfuil athruithe rud ar bith. Níl an PFD taispeáint overspeed agus stalla. araon, mar sin buille faoi thuairim mé go raibh mé ceart. Ba cheart go mbeadh a athrú áit éigin sa VC nó painéal comhaid agus tá mé aon clue conas é a dhéanamh.

Bhí mé chomh dÚsachtach mar gheall ar seo, gur chuir mé FGFS agus A346 i bhfeidhm i ndáiríre ... díomá níos measa fós, ní féidir liom fiú é a thosú ansin, mar sin ar ais go dtí FSX agus ag streachailt leis an PFD sin a shocrú.

Colonelwing
Fógraí Idirlín: 106
Joined: 31 Eanáir 2016, 15:59

Just a cheist

Post neamhléite by Colonelwing »

Bhí mé chomh dÚsachtach mar gheall ar seo, gur chuir mé FGFS agus A346 i bhfeidhm i ndáiríre ... díomá níos measa fós, ní féidir liom fiú é a thosú ansin, mar sin ar ais go dtí FSX agus ag streachailt leis an PFD sin a shocrú.


Dariussssss ,,,

cé go streachailt ,, nóiméad díomá ,,, tá rud dearfach faoi seo go léir ,,, bhfuil tú ag foghlaim.
Níl sé éasca i gcónaí a fhoghlaim sa saol ,, aontaím ,, ach ag léas do iarraidh go crua chun an fhadhb a réiteach,
agus go bhfuil treoir bhealach chuig nóiméad rathúil atá le teacht ...

Dariussssss
Fógraí Idirlín: 163
Joined: 27 Samh 2016, 17:52

Just a cheist

Post neamhléite by Dariussssss »

Hug Colonelwing, cad atá ar bun?

Bhuel, nach bhfuil ag obair ar an mbealach le liom, ar a laghad, ní le Sims Aeir. Más rud é nach rud éigin ag obair go dtéann sé díreach chuig an bhosca bruscair bhruscar. Ná bí ag iarraidh le dramhaíl am ar bith agus nerves ar sé.

I saol fíor, a chomhaontú a chur faoi deara go bhfuil mo shaol ar fad streachailt, ach sin scéal eile, ní don áit seo.

Maidir is

Gh0stRider203
Fógraí Idirlín: 213
Joined: 21 Iúil 2015, 09:45

Just a cheist

Post neamhléite by Gh0stRider203 »

maith, tá gach leat a dhéanamh ná féachaint ar Vicipéid nuair a thagann sé info aerárthach, go hionraic ... ar a laghad, le haghaidh tráchtála.

Post Reply

Fill ar ais go “Insamhlóir Eitilte X (FSX) + Eagrán Gaile & Prepar3D suas go dtí v3 ”