b-777-200 cúnamh

Tá na mílte add-ons ar an nGréasán don clasaiceach FSX agus Prepar3D v1 go v3. Tóg amach ó áit ar bith ar domhan, ag eitilt cuid de na haerárthaí is íocónaí ar domhan chuig ceann ar bith de 24,000 ceann scríbe.
vamac53
Fógraí Idirlín: 11
Joined: 17 Feabh 2019, 21:05

b-777-200 cúnamh

Post neamhléite by vamac53 »

nuair a chliceálann mé chun an píolóta uathoibríoch a fhostú, ní chumasaíonn sé. aon chomhairle? go raibh maith agat

Mike

vamac53
Fógraí Idirlín: 11
Joined: 17 Feabh 2019, 21:05

b-777-200 cúnamh

Post neamhléite by vamac53 »

íoslódáladh agus suiteáladh mé. oibríonn uathphíolóta anois, ach ní thaispeánann an t-eitleán an phéint. miotal bán amháin. aon smaointe? go raibh maith agat

Avatar Úsáideora
rikoooo
Riarachán domhanda
Fógraí Idirlín: 521
Joined: 09 Meán Fómhair 2011, 10:03
suíomh: EILVÉIS
Déan teagmháil le:

b-777-200 cúnamh

Post neamhléite by rikoooo »

Haigh,

Ní mór duit modh réamhamhairc DirectX 10 a dhíchumasú i FSX socruithe grafacha.

Tuilleadh eolais inár gCeisteanna Coitianta

eitilt Shona
Bon vols - Eitiltí Sona

Erik - Riarachán

vamac53
Fógraí Idirlín: 11
Joined: 17 Feabh 2019, 21:05

b-777-200 cúnamh

Post neamhléite by vamac53 »

Go raibh maith agat ERIK. díreach rinne sin. gá a atosú fsx Féach. ag eitilt tras tíre anois ar aal fíorúil ar ndóigh

Mike

vamac53
Fógraí Idirlín: 11
Joined: 17 Feabh 2019, 21:05

b-777-200 cúnamh

Post neamhléite by vamac53 »

erik. Rinne mé sin, agus taispeánann eitleáin i gceart anois. thx an oiread sin

GosuAlekP
Fógraí Idirlín: 3
Joined: 12 Deireadh Fómhair 2019, 16:26

b-777-200 cúnamh

Post neamhléite by GosuAlekP »

Hey ann. Tá fadhb agam leis an 777. Nuair a sceith mé leis, ní oibríonn aon cheann de na hionstraimí fiú nuair a bhíonn na hinnill ar siúl. Níl na litreacha beaga ar na cnaipí agus an uathphíolóta ann. Is ar éigean go bhfuil rud ar bith inchaite. Táim ar FSX Eagrán Deluxe SP1. Cad a dheánfainn? Go raibh maith agat!

NEEL2005
Fógraí Idirlín: 1
Joined: 24 Márta 2019, 05:47

b-777-200 cúnamh

Post neamhléite by NEEL2005 »

Ní féidir liom Boeing 777-200ER a shuiteáil ó Rikoooo

Post Reply

Fill ar ais go “Insamhlóir Eitilte X (FSX) + Eagrán Gaile & Prepar3D suas go dtí v3 ”