Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Sugeng rawuh ing Rikoooo.com

Papan kanggo golek perangkat lunak freeware sing paling apik add-onkanggo MSFS 2020, Prepar3D, FSX lan FS2004. Download atusan add-ons lan pemandangan gratis kanthi gampang dipasang lan ningkatake pengalaman ing pesawat. Thanks kanggo akeh kreator ing saindenging jagad.

⚡️ File sing mentas ditambahake

  • img1 Bandara Internasional Erbil
    img2 Bandara Internasional Erbil
    img3 Bandara Internasional Erbil
    img4 Bandara Internasional Erbil

    Bandara Internasional Erbil "ORER" 2021 FSX & P3D

    38    5.00 (2)

    Digawe 23 Sep 2021

    • dianyari 23 Sep 2021

    • Size 596 MB

    • versi1.0

    • Kalebu pemandangan foto-nyata + Desain bandara + Lokasi sing bener + kendaraan ing lemah + lingkungan + Bangunan + lampu, lsp.


    • Simulasi PRO © 2020. Kanggo Video game Addons. Pangembang & Desainer dening: MAHER SOURITI E.mail: [email protected]

    img1 Boeing 747-400 LCF (Pengangkut Kargo Gedhe) Dreamlifter FSX & P3D
    img2 Boeing 747-400 LCF (Pengangkut Kargo Gedhe) Dreamlifter FSX & P3D
    img3 Boeing 747-400 LCF (Pengangkut Kargo Gedhe) Dreamlifter FSX & P3D
    img4 Boeing 747-400 LCF (Pengangkut Kargo Gedhe) Dreamlifter FSX & P3D

    Boeing 747-400 LCF (Pengangkut Kargo Gedhe) Dreamlifter FSX & P3D

    34 303    3.81 (43)

    Digawe 22 Sep 2021

    • dianyari 22 Sep 2021

    • Size 37.4 MB

    • versi1.0

    • Mod paling apik kanggo FSX / P3D v4 lan v5! Paket iki kalebu model 3D anyar nganggo PBR (mung ing P3Dv4 lan v5) dimodelake dening Hiroshi Igami kanthi akeh komponen animasi kalebu ngemot kapal kargo sing amba banget.


    • Proyek Opensky. Desainer Model: Hiroshi Igami. Dicet: Yosuke Ube. Tampilan ekstra: Marc Renaud. Swara: Devyn J. Silverstein. Lampu VC: Rikoooo

    img1 Zenith CH 701 STOL kanggo P3D v4 v5
    img2 Zenith CH 701 STOL kanggo P3D v4 v5
    img3 Zenith CH 701 STOL kanggo P3D v4 v5
    img4 Zenith CH 701 STOL kanggo P3D v4 v5

    Zenith CH 701 STOL kanggo P3D v4 v5

    2 244    3.14 (21)

    Digawe tanggal 20 Mei 2021

    • dianyari 20 Mei 2021

    • Size 513 MB

    • Iki Zenith 701 kanggo P3D saka Lionheart Creations, "jip langit" sing nyenengake lan petualang. Proyek sing butuh wektu 2 taun, liwat kerjasama langsung karo Zenith Aircraft Corporation. Paket saiki ditawakake gratis.


    • Kevin Miller - Lionheart Simulasi Ltd.

    img1 McDonnell Douglas DC10-30 Ati Klasik FSX & P3D
    img2 McDonnell Douglas DC10-30 Ati Klasik FSX & P3D
    img3 McDonnell Douglas DC10-30 Ati Klasik FSX & P3D
    img4 McDonnell Douglas DC10-30 Ati Klasik FSX & P3D

    McDonnell Douglas DC10-30 Ati Klasik FSX & P3D

    4 683    4.36 (28)

    Digawe tanggal 16 Mei 2021

    • dianyari 16 Mei 2021

    • Size 132 MB

    • versi3

    • Iki koleksi ati-ati klasik McDonnell Douglas DC10-30 V3. Adhedhasar model Thomas Ruth lan Eric Cantu, nampilake Airfile lengkap anyar lan Panel 2D / 3D V3 sing luwih apik kanthi pengukuran sing ditulis maneh.


    • Philippe Marion. Adhedhasar model Thomas Ruth lan Eric Cantu

    img1 Gloster Meteor T Mk 7.5 FSX & P3D
    img2 Gloster Meteor T Mk 7.5 FSX & P3D
    img3 Gloster Meteor T Mk 7.5 FSX & P3D
    img4 Gloster Meteor T Mk 7.5 FSX & P3D

    Meteor Gloster T Mk 7.5 FSX & P3D

    1 872    3.67 (9)

    Digawe tanggal 16 Mei 2021

    • dianyari 16 Mei 2021

    • Size 90.7 MB

    • Gloster Meteor T Mk7 nganggo buntut F Mk8. Iki minangka model lengkap kalebu kokpit virtual lan swara, uga wolung skema cat sing rinci banget.


    • Robert Richardson / Peter Watkins. Skema cat dening Peter Watkins

    img1 Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D
    img2 Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D
    img3 Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D
    img4 Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D

    Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D

    8 385    4.09 (32)

    Digawe 31 Mar 2021

    • dianyari 31 Mar 2021

    • Size 337 MB

    • Paket paling apik sing ditawakake Flanker256 (matur nuwun sanget kanggo karya sing diwenehake). Paket mega Boeing 727-100 iki kasusun saka 8 model versi Penumpang lan 2 model versi Kargo digawe dening TDS / Tenkuu Developers Studio + kokpit virtual 727 dening Thomas Ruth lan 32 ati ati HD.


    • Model visual: TDS (Tenkuu Developers Studio). 727 VC: Thomas Rut. Swara: Tim Audio FS. Ati-ati: Juan C. Brizuela AKA Johnny. Adaptasi lan paket: Flanker256. Ndandani: Rikoooo

    img1 McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D
    img2 McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D
    img3 McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D
    img4 McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D

    McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D

    3 711    4.50 (8)

    Digawe 31 Mar 2021

    • dianyari 31 Mar 2021

    • Size 45.7 MB

    • McDonnell Douglas F-15 Eagle versi C lan D sing apik banget wiwitane digawe dening IRIS Simulasi lan diowahi dadi asli FSX format kanthi "ignoti et quasi occulti". Kanthi efek afterburner otomatis ditambahake dening Rikoooo.


    • Model asli dening Iris Simulasi. FSX konversi asli dening ignoti et quasi occulti. Diedit dening Rikoooo

    img1 Bandara Internasional Sulaymaniyah (ORSU) Irak 2021 FSX & P3D
    img2 Bandara Internasional Sulaymaniyah (ORSU) Irak 2021 FSX & P3D
    img3 Bandara Internasional Sulaymaniyah (ORSU) Irak 2021 FSX & P3D
    img4 Bandara Internasional Sulaymaniyah (ORSU) Irak 2021 FSX & P3D

    Bandara Internasional Sulaymaniyah (ORSU) Irak 2021 FSX & P3D

    1 989    4.73 (11)

    Digawe 26 Mar 2021

    • dianyari 27 Mar 2021

    • Size 1.64 GB

    • Iki pemandangan anyar ing Bandara Internasional Sulaymaniyahen ing Irak, sampeyan kudu ngerti manawa bandara iki durung ana ing FSX / P3D database Iki pemandangan nyata foto sing apik banget lan lengkap sing diwujudake ing Freeware by Pro Simulation (MAHER SOURITI).


    • Simulasi PRO © 2020. Kanggo Microsoft Flight Simulator & Prepar3D FSX-P3D Addons. Pangembang & Desainer dening: MAHER SOURITI. E.mail: [email protected]

    img1 de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D
    img2 de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D
    img3 de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D
    img4 de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D

    de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D

    2 754    4.22 (9)

    Digawe 18 Mar 2021

    • dianyari 25 Mar 2021

    • Size 108 MB

    • Paket iki ngemot 12 ati sing digawe dening Stephen Browning. Uga kalebu kokpit virtual kanthi kabin 3D lengkap, panel 2D, alat ukur khusus lan swara. Model asli kanggo FSX lan kompatibel Prepar3D v4 lan v5.


    • Nambah karya panel dening Philippe Wallaert. Daftar priksa sing ditambahake dening Werner Schott. Model dening Milton Shupe, Mike Kelly, George Arana lan Sim-Outhouse. FSX konversi asli dening Simulasi Eagle Rotorcraft. Kabeh tekstur kanthi stephen browning.

    img1 Paket Sejarah Concorde v2 FSX & P3D
    img2 Paket Sejarah Concorde v2 FSX & P3D
    img3 Paket Sejarah Concorde v2 FSX & P3D
    img4 Paket Sejarah Concorde v2 FSX & P3D

    Paket Sejarah Concorde v2 FSX & P3D

    7 088    3.56 (43)

    Digawe 17 Mar 2021

    • dianyari 31 Mar 2021

    • Size 162 MB

    • versi2.0

    • paket kalebu kabeh ati sing bersejarah wiwit taun 1971 nganti 2003, yaiku 15 ati sing rinci banget. Anyar anyar paket iki yaiku tambahan panel anyar sing rinci lan realistis kanthi ukuran anyar 100% ing kokpit virtual lan Panel 2D.


    • Model pesawat: Libardo Guzman Garcia. Pribumi FSX/P3D konversi dening Rikoooo. FSX/P3D Panel Concorde dening Gavin Munro. Repaints dening Eduardo Rocha. Swara dening Adam Murphy

    img1 tukang ngebom Fokker T.5 FSX & P3D
    img2 tukang ngebom Fokker T.5 FSX & P3D
    img3 tukang ngebom Fokker T.5 FSX & P3D
    img4 tukang ngebom Fokker T.5 FSX & P3D

    Pengebom Fokker T.5 FSX & P3D

    1 894    4.42 (19)

    Digawe 23 Februari 2021

    • dianyari 23 Feb 2021

    • Size 165 MB

    • Iki minangka perwakilan Fokker T.5 sing apik banget. Matur suwun karo Daan Kaasjager kanggo tugas sing hebat iki. Pengabdian lan kualitas kaya ngono kanggo Freeware tetep luar biasa.


    • Daan Kaasjager - Dutcheeseblend

🔔 File sing bubar dianyari

  • img1 Bandara Internasional Erbil
    img2 Bandara Internasional Erbil
    img3 Bandara Internasional Erbil
    img4 Bandara Internasional Erbil

    Bandara Internasional Erbil "ORER" 2021 FSX & P3D

    38    5.00 (2)

    Dianyari 23 Sep 2021

    • digawe 23 Sep 2021

    • Size 596 MB

    • versi1.0

    • Kalebu pemandangan foto-nyata + Desain bandara + Lokasi sing bener + kendaraan ing lemah + lingkungan + Bangunan + lampu, lsp.


    • Simulasi PRO © 2020. Kanggo Video game Addons. Pangembang & Desainer dening: MAHER SOURITI E.mail: [email protected]

    img1 Boeing 747-400 LCF (Pengangkut Kargo Gedhe) Dreamlifter FSX & P3D
    img2 Boeing 747-400 LCF (Pengangkut Kargo Gedhe) Dreamlifter FSX & P3D
    img3 Boeing 747-400 LCF (Pengangkut Kargo Gedhe) Dreamlifter FSX & P3D
    img4 Boeing 747-400 LCF (Pengangkut Kargo Gedhe) Dreamlifter FSX & P3D

    Boeing 747-400 LCF (Pengangkut Kargo Gedhe) Dreamlifter FSX & P3D

    34 303    3.81 (43)

    Dianyari 22 Sep 2021

    • digawe 22 Sep 2021

    • Size 37.4 MB

    • versi1.0

    • Mod paling apik kanggo FSX / P3D v4 lan v5! Paket iki kalebu model 3D anyar nganggo PBR (mung ing P3Dv4 lan v5) dimodelake dening Hiroshi Igami kanthi akeh komponen animasi kalebu ngemot kapal kargo sing amba banget.


    • Proyek Opensky. Desainer Model: Hiroshi Igami. Dicet: Yosuke Ube. Tampilan ekstra: Marc Renaud. Swara: Devyn J. Silverstein. Lampu VC: Rikoooo

    img1 Airbus A330-200 FSX & P3D
    img2 Airbus A330-200 FSX & P3D
    img3 Airbus A330-200 FSX & P3D
    img4 Airbus A330-200 FSX & P3D

    Airbus A330-200 FSX & P3D

    71 494    4.13 (47)

    Dianyari 2 Jun 2021

    • digawe 27 Mei 2009

    • Size 88.8 MB

    • versi2

    • Paling apik iki add-on diwenehake kanthi bebas dening Thomas Ruth, Airbus A330-200 kalebu karo model RR, GE lan PW. Kanggo FSX lan Prepar3D.


    • Thomas Ruth, repack dening Rikoooo

    img1 Zenith CH 701 STOL kanggo P3D v4 v5
    img2 Zenith CH 701 STOL kanggo P3D v4 v5
    img3 Zenith CH 701 STOL kanggo P3D v4 v5
    img4 Zenith CH 701 STOL kanggo P3D v4 v5

    Zenith CH 701 STOL kanggo P3D v4 v5

    2 244    3.14 (21)

    Dianyari 20 Mei 2021

    • digawe 20 Mei 2021

    • Size 513 MB

    • Iki Zenith 701 kanggo P3D saka Lionheart Creations, "jip langit" sing nyenengake lan petualang. Proyek sing butuh wektu 2 taun, liwat kerjasama langsung karo Zenith Aircraft Corporation. Paket saiki ditawakake gratis.


    • Kevin Miller - Lionheart Simulasi Ltd.

    img1 Gloster Meteor T Mk 7.5 FSX & P3D
    img2 Gloster Meteor T Mk 7.5 FSX & P3D
    img3 Gloster Meteor T Mk 7.5 FSX & P3D
    img4 Gloster Meteor T Mk 7.5 FSX & P3D

    Meteor Gloster T Mk 7.5 FSX & P3D

    1 872    3.67 (9)

    Dianyari 16 Mei 2021

    • digawe 16 Mei 2021

    • Size 90.7 MB

    • Gloster Meteor T Mk7 nganggo buntut F Mk8. Iki minangka model lengkap kalebu kokpit virtual lan swara, uga wolung skema cat sing rinci banget.


    • Robert Richardson / Peter Watkins. Skema cat dening Peter Watkins

    img1 McDonnell Douglas DC10-30 Ati Klasik FSX & P3D
    img2 McDonnell Douglas DC10-30 Ati Klasik FSX & P3D
    img3 McDonnell Douglas DC10-30 Ati Klasik FSX & P3D
    img4 McDonnell Douglas DC10-30 Ati Klasik FSX & P3D

    McDonnell Douglas DC10-30 Ati Klasik FSX & P3D

    4 683    4.36 (28)

    Dianyari 16 Mei 2021

    • digawe 16 Mei 2021

    • Size 132 MB

    • versi3

    • Iki koleksi ati-ati klasik McDonnell Douglas DC10-30 V3. Adhedhasar model Thomas Ruth lan Eric Cantu, nampilake Airfile lengkap anyar lan Panel 2D / 3D V3 sing luwih apik kanthi pengukuran sing ditulis maneh.


    • Philippe Marion. Adhedhasar model Thomas Ruth lan Eric Cantu

    img1 Paket Sejarah Concorde v2 FSX & P3D
    img2 Paket Sejarah Concorde v2 FSX & P3D
    img3 Paket Sejarah Concorde v2 FSX & P3D
    img4 Paket Sejarah Concorde v2 FSX & P3D

    Paket Sejarah Concorde v2 FSX & P3D

    7 088    3.56 (43)

    Dianyari 31 Mar 2021

    • digawe 17 Mar 2021

    • Size 162 MB

    • versi2.0

    • paket kalebu kabeh ati sing bersejarah wiwit taun 1971 nganti 2003, yaiku 15 ati sing rinci banget. Anyar anyar paket iki yaiku tambahan panel anyar sing rinci lan realistis kanthi ukuran anyar 100% ing kokpit virtual lan Panel 2D.


    • Model pesawat: Libardo Guzman Garcia. Pribumi FSX/P3D konversi dening Rikoooo. FSX/P3D Panel Concorde dening Gavin Munro. Repaints dening Eduardo Rocha. Swara dening Adam Murphy

    img1 Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D
    img2 Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D
    img3 Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D
    img4 Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D

    Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D

    8 385    4.09 (32)

    Dianyari 31 Mar 2021

    • digawe 31 Mar 2021

    • Size 337 MB

    • Paket paling apik sing ditawakake Flanker256 (matur nuwun sanget kanggo karya sing diwenehake). Paket mega Boeing 727-100 iki kasusun saka 8 model versi Penumpang lan 2 model versi Kargo digawe dening TDS / Tenkuu Developers Studio + kokpit virtual 727 dening Thomas Ruth lan 32 ati ati HD.


    • Model visual: TDS (Tenkuu Developers Studio). 727 VC: Thomas Rut. Swara: Tim Audio FS. Ati-ati: Juan C. Brizuela AKA Johnny. Adaptasi lan paket: Flanker256. Ndandani: Rikoooo

    img1 McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D
    img2 McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D
    img3 McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D
    img4 McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D

    McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D

    3 711    4.50 (8)

    Dianyari 31 Mar 2021

    • digawe 31 Mar 2021

    • Size 45.7 MB

    • McDonnell Douglas F-15 Eagle versi C lan D sing apik banget wiwitane digawe dening IRIS Simulasi lan diowahi dadi asli FSX format kanthi "ignoti et quasi occulti". Kanthi efek afterburner otomatis ditambahake dening Rikoooo.


    • Model asli dening Iris Simulasi. FSX konversi asli dening ignoti et quasi occulti. Diedit dening Rikoooo

    img1 Bandara Internasional Sulaymaniyah (ORSU) Irak 2021 FSX & P3D
    img2 Bandara Internasional Sulaymaniyah (ORSU) Irak 2021 FSX & P3D
    img3 Bandara Internasional Sulaymaniyah (ORSU) Irak 2021 FSX & P3D
    img4 Bandara Internasional Sulaymaniyah (ORSU) Irak 2021 FSX & P3D

    Bandara Internasional Sulaymaniyah (ORSU) Irak 2021 FSX & P3D

    1 989    4.73 (11)

    Dianyari 27 Mar 2021

    • digawe 26 Mar 2021

    • Size 1.64 GB

    • Iki pemandangan anyar ing Bandara Internasional Sulaymaniyahen ing Irak, sampeyan kudu ngerti manawa bandara iki durung ana ing FSX / P3D database Iki pemandangan nyata foto sing apik banget lan lengkap sing diwujudake ing Freeware by Pro Simulation (MAHER SOURITI).


    • Simulasi PRO © 2020. Kanggo Microsoft Flight Simulator & Prepar3D FSX-P3D Addons. Pangembang & Desainer dening: MAHER SOURITI. E.mail: [email protected]

    img1 de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D
    img2 de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D
    img3 de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D
    img4 de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D

    de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D

    2 754    4.22 (9)

    Dianyari 25 Mar 2021

    • digawe 18 Mar 2021

    • Size 108 MB

    • Paket iki ngemot 12 ati sing digawe dening Stephen Browning. Uga kalebu kokpit virtual kanthi kabin 3D lengkap, panel 2D, alat ukur khusus lan swara. Model asli kanggo FSX lan kompatibel Prepar3D v4 lan v5.


    • Nambah karya panel dening Philippe Wallaert. Daftar priksa sing ditambahake dening Werner Schott. Model dening Milton Shupe, Mike Kelly, George Arana lan Sim-Outhouse. FSX konversi asli dening Simulasi Eagle Rotorcraft. Kabeh tekstur kanthi stephen browning.

⭐ File paling akeh dirating

  • img1 Boeing 787 Kulawarga + Cockpit Virtual FSX & P3D
    img2 Boeing 787 Kulawarga + Cockpit Virtual FSX & P3D
    img3 Boeing 787 Kulawarga + Cockpit Virtual FSX & P3D
    img4 Boeing 787 Kulawarga + Cockpit Virtual FSX & P3D

    Boeing 787 Kulawarga + Cockpit Virtual FSX & P3D

    53 072    4.09 / 5 (307 swara)

    Ukuran 511 MB

    • digawe 13 Sep 2020

    • dianyari 14 Mar 2021

    • versiStabil 1.1

    • Aku seneng menehi kokpit virtual anyar, kokpit FREEWARE paling canggih kanggo Boeing 787 adhedhasar MagKnight. Nanging ora mung iku, amarga paket lengkap, yaiku saliyane nggawe kokpit virtual anyar, aku uga wis nambah lan nggabungake model 3D saka Boeing 787-8 / -9 / -10 GEnx.


    • Aset VC dening Magknight lan konversi dening Rikoooo. Gauges XML adhedhasar Gavin Munro. Model eksterior dening Hiroshi Igami (TDS). 787 GEnx Soundset dening Kairi Akai. Rikoooo Liveries dening Ken WEBBER. Liyane sing digawe ati dening Carlos Eduardo Salas

    img1 Armada Air France v2.1 FSX & P3D
    img2 Armada Air France v2.1 FSX & P3D
    img3 Armada Air France v2.1 FSX & P3D
    img4 Armada Air France v2.1 FSX & P3D

    Armada Air France v2.1 FSX & P3D

    786 231    4.44 / 5 (265 swara)

    Ukuran 309 MB

    • digawe 29 Apr 2010

    • dianyari 30 Jul 2018

    • Mangkene armada Air France v2 kanggo Microsoft (R) Flight Simulator X (FSX) Service Pack 2 (SP2) utawa Akselerasi lan Lockheed Martin Prepar 3D (P3D)


    • Nombreux Auteurs voir dhaftar lengkap dans le paket

    img1 Dassault Rafale FSX
    img2 Dassault Rafale FSX
    img3 Dassault Rafale FSX
    img4 Dassault Rafale FSX

    Dassault Rafale FSX

    90 637    3.40 / 5 (239 swara)

    Ukuran 10.46 MB

    • digawe 10 Feb 2009

    • dianyari 19 Jun 2012

    • Rafale sing apik diajokno kene FSX kanthi tekstur 7 kalebu salah sijine Angkatan Udara Prancis. Kalebu kabut kokpit, swara, animasi lan model eksterior kanthi kualitas dhuwur.


    • Pioffet Cyril

    img1 Boeing 737-MAX8 Multi-Livery FSX & P3D
    img2 Boeing 737-MAX8 Multi-Livery FSX & P3D
    img3 Boeing 737-MAX8 Multi-Livery FSX & P3D
    img4 Boeing 737-MAX8 Multi-Livery FSX & P3D

    Boeing 737-MAX8 Multi-Livery FSX & P3D

    61 347    3.84 / 5 (213 swara)

    Ukuran 207 MB

    • digawe 21 Feb 2020

    • dianyari 2 Mar 2020

    • versi1.03

    • Boeing 737-MAX8 bali maneh ing Rikoooo! Apa sampeyan siap mabur pesawat sing apik iki? Kanthi idin saka pangripta Hiroshi Igami (TDS) kita nawakake paket sing paling apik iki kalebu 41 repaint.


    • Model dening Hiroshi Igami (TDS). Panel 2D sing Diselehake lan VC dening Philippe Marion. Paket swara CFAP LEAP dening k-akai.blogspot.com. Paket digawe dening Rikoooo

    img1 Airbus A380 Air France FSX
    img2 Airbus A380 Air France FSX
    img3 Airbus A380 Air France FSX
    img4 Airbus A380 Air France FSX

    Airbus A380 Air France FSX

    58 559    3.63 / 5 (187 swara)

    Ukuran 29,3 MB

    • digawe 2 Mar 2010

    • dianyari 6 Jun 2012

    • Kene paling anyar sing dilahirake saka Air France, Airbus A380 kanggo FSX! A ngobati nyata kanggo drive lan thrills dijamin


    • Model dening Robert Versluys, panel dening Pasquale Rinaldi, muni dening Cadmus Lee

    img1 USS Nimitz & USS Eisenhower V2 FSX & P3D
    img2 USS Nimitz & USS Eisenhower V2 FSX & P3D
    img3 USS Nimitz & USS Eisenhower V2 FSX & P3D
    img4 USS Nimitz & USS Eisenhower V2 FSX & P3D

    USS Nimitz & USS Eisenhower V2 FSX & P3D

    209 153    4.14 / 5 (184 swara)

    Ukuran 22.5 MB

    • digawe 6 Jul 2009

    • dianyari 16 Feb 2018

    • Iki maskapai kapal perang USS Nimitz & USS Eisenhower saka armada AS. Iki minangka add-on sing diarani AI (Art Intelligence) sing dikontrol karo komputer.


    • Javier Fernandez, Sylvain Parouty, adaptasi dening Rikoooo

    img1 Armada Emirat FSX & P3D
    img2 Armada Emirat FSX & P3D
    img3 Armada Emirat FSX & P3D
    img4 Armada Emirat FSX & P3D

    Armada Emirates FSX & P3D

    474 346    4.36 / 5 (154 swara)

    Ukuran 331 MB

    • digawe 29 Jun 2011

    • dianyari 30 Jul 2018

    • versi3.0

    • Lengkap Emirates Fleet v3.0 kompatibel karo FSX SP2, Akselerasi, FSX Steam Edition lan Prepar3D v XX. Kompilasi luar biasa sing gratis. Rikoooo nduwe perhatian khusus ing integrasi lan fungsi sistem avionik, kalebu ngatasi akeh kewan omo.


    • dhaftar lengkap menyang paket

    img1 Paket Mega Keluarga Airbus A320 FSX & P3D
    img2 Paket Mega Keluarga Airbus A320 FSX & P3D
    img3 Paket Mega Keluarga Airbus A320 FSX & P3D
    img4 Paket Mega Keluarga Airbus A320 FSX & P3D

    Airbus A320 Family Mega Pack FSX & P3D

    718 730    3.99 / 5 (124 swara)

    Ukuran 739 MB

    • digawe 28 Nov 2013

    • dianyari 14 Aug 2018

    • versi3.05

    • Punika paket mega Airbus A320 Family kanthi 145 repaints kualitas dhuwur. Pek iki ngemot kabeh Airbus saka kulawarga A320 (papat model) kanthi swara khusus kayata CFM56 lan International Aero Engines V2500.


    • Proyek Airbus & kolaboratoré, François Doré, dicithak déning Luis Quintero, nganyari karo Rikoooo

    img1 Paket Sejarah Concorde FSX & P3D
    img2 Paket Sejarah Concorde FSX & P3D
    img3 Paket Sejarah Concorde FSX & P3D
    img4 Paket Sejarah Concorde FSX & P3D

    Paket Sejarah Concorde FSX & P3D

    77 742    3.85 / 5 (123 swara)

    Ukuran 314 MB

    • digawe 15 Jul 2020

    • dianyari 26 Jul 2020

    • versi2020

    • Mirah Concorde asli kanggo FSX / P3D kanthi kabeh sejarah bersejarah wiwit taun 1971 nganti 2003. Wayahe ngoperake pesawat supersonik ikonik iki ing simulator penerbangan sampeyan.


    • Model pesawat: Libardo Guzman Garcia. Pribumi FSX/P3D konversi dening Rikoooo. Paket asli dening Philippe Marion. Repotasi dening Eduardo Rocha. Swara dening Adam Murphy

    img1 Airbus A350-1000 XWB CamSim FSX & P3D
    img2 Airbus A350-1000 XWB CamSim FSX & P3D
    img3 Airbus A350-1000 XWB CamSim FSX & P3D
    img4 Airbus A350-1000 XWB CamSim FSX & P3D

    Airbus A350-1000 XWB CamSim FSX & P3D

    51 183    3.34 / 5 (119 swara)

    Ukuran 58.4 MB

    • digawe 3 Oct 2019

    • dianyari 5 Oct 2019

    • Ing kene sapisanan ing Freeware kanggo Prepar3D v4 (uga kompatibel FSX) Airbus A350-1000 kanthi wolung repain, kokpit virtual lan swara khusus.


    • Model asli dening Camil Valiquette (CamSim). Konversi asli kanggo FSX/P3D dening Rikoooo. A330NG kokpit virtual lan panel 2D dening THOMAS RUTH. Swara dening KelvinMckenzieFlightsim

    img1 POSKY Boeing 777-200 Paket FSX & P3D
    img2 POSKY Boeing 777-200 Paket FSX & P3D
    img3 POSKY Boeing 777-200 Paket FSX & P3D
    img4 POSKY Boeing 777-200 Paket FSX & P3D

    POSKY Boeing 777-200 Pack FSX & P3D

    203 718    4.08 / 5 (116 swara)

    Ukuran 62.42 MB

    • digawe 30 Mar 2009

    • dianyari 18 Jan 2013

    • Kene iku, ing Boeing 777-200 (Project Open Sky) model 3D saka kualitas langka! Pack iku lengkap lan kalebu ing virtual kokpit 3D karo panel 2D + ukuran ngarang, adat muni mesin adhedhasar lan akeh surprises liyane


    • Project Open Sky

👍 File acak
img1 Fiat Aviazione Fiat G.12 FSX & P3D
img2 Fiat Aviazione Fiat G.12 FSX & P3D
img3 Fiat Aviazione Fiat G.12 FSX & P3D
img4 Fiat Aviazione Fiat G.12 FSX & P3D

Fiat Aviazione Fiat G.12 FSX & P3D

4 961    4.67 (3)

Digawe 19 Agustus 2017

  • dianyari 14 Aug 2018

  • Size 19 MB

  • versi2.0

  • Fiat G.12 versi 2.0. Recomended 3D models for FSX/P3D. Kokpit virtual lan sawetara alat ukur ditinjau lan ditingkatake.


  • Stefano Meneghini (pcmeneg)

img1 Fairchild C119 LEAS Air Cargo NAM FSX
img2 Fairchild C119 LEAS Air Cargo NAM FSX
img3 Fairchild C119 LEAS Air Cargo NAM FSX
img4 Fairchild C119 LEAS Air Cargo NAM FSX

Fairchild C119 LEAS Air Cargo NAM FSX

18 781    3.56 (16)

Digawe 1 Des 2009

  • dianyari 6 Jun 2012

  • Size 24.35 MB

  • Paling apik add-on nganggo kokpit virtual, swara khusus lan model kanthi kualitas tinggi.


  • Daisuke Yamamoto, Garrett Smith


Tembung babagan Rikoooo ...

Komunitas kita tambah akeh saben dina! Saiki Rikoooo duwe luwih saka 208,895 Anggota pangguna!


Rikoooo lan add-onpara pangripta ngucapke matur nuwun banget kanggo kapercayan sampeyan!


Kita milih undhuhan miturut standar kontrol kualitas. Lan kita nambah saben file kanggo pengalaman sing paling apik.


Kanthi Rikoooo, instalasi gampang lan cepet!


Amarga kabeh undhuhan duwe tanda tangan installer otomatis klik siji.


Seneng pilihan freeware dening Rikoooo lan pendaratan sing seneng!

Ndhukung situs kita

Partners

Croix Rouge Française
FlightimWebshop.com
aerosoft
logo microsoft
tarmac