Basa
  • NEW DOWNLOAD - Douglas C-117D FSX & P3D (a marvel pure!)
  • Virtualcol ATR 72 Series FSX & P3D
  • Lockheed Lodestar L-18 C-57 C-60A FSX & P3D
  • Pribadi Boeing 727-31 FSX & P3D
Flash News: Kepenginan nemokake 100 pangalembana anyar sing kompatibel karo Prepar3D v4? Tindakake link iki: Prepar3D v4 nambah-ons

The 6 diundhuh File Paling

Paling Keri Dianyari Files

A file acak

  • HALO 4 YSS-1000 Sabre Starfighter FSX & P3D
    14-05-2013
    HALO 4 YSS-1000 Sabre Starfighter FSX & P3D HALO 4 YSS-1000 Sabre Starfighter FSX & P3D HALO 4 YSS-1000 Sabre Starfighter FSX & P3D HALO 4 YSS-1000 Sabre Starfighter FSX & P3D
    Halo 4 punika game video kapitu ing seri Halo. The YSS-1000 punika pejuang spaceship playable ing game karo Kapabilitas nyengsemaken! Seneng dhewe kanggo ngontrol mesin sing bisa tekan kecepatan edan. model banget setya menyang game, grafis iku high quality, klebu karo efek "sawise-Burners" lan muni adat. Native FSX / P3DFeatures:
  • Fiat Fiat Aviazione G.12 FSX & P3D 2.0
    19-08-2017
    Fiat Avianzione Fiat G.12 FSX & P3D Fiat Avianzione Fiat G.12 FSX & P3D Fiat Avianzione Fiat G.12 FSX & P3D Fiat Avianzione Fiat G.12 FSX & P3D
    Fiat G.12 versi 2.0. Model 3D direkonstruksi kanggo FSX / P3D. Kokpit virtual lan sawetara gauges ditinjau lan ditambah. Paket iki kalebu 5 jenis Fiat G12. Saben wong duwe animasi, swara, mesin, konfigurasi kokpit, ukuran, dinamika penerbangan, lan catetan manajemen layar. Kabeh komponen didhasarake ing manual asli.
  • Agusta Langkawi EH101 v2 FSX & P3D
    23-10-2013
    Agusta Langkawi EH101 v2 FSX & P3D Agusta Langkawi EH101 v2 FSX & P3D Agusta Langkawi EH101 v2 FSX & P3D Agusta Langkawi EH101 v2 FSX & P3D
    Mung cocog karo FSX Acceleration utawa P3D nganti v3. Helikopter lengkap sing ora bertentangan karo standar EH101 saka FSX-Acc. EH101 iku salah siji saka helikopter paling apik ing donya, nanging Microsoft ora nduweni akeh gaweyan ing model iki lan ilang akeh. Helikopter wis dilakokaké kanggo nyedhiyakake sedhéngah menyang world.Instructions sejatine
  • Boeing P8-A Poseidon FSX & P3D
    03-08-2016
    Boeing P8-A Poseidon FSX & P3D Boeing P8-A Poseidon FSX & P3D Boeing P8-A Poseidon FSX & P3D Boeing P8-A Poseidon FSX & P3D
    Boeing P8-A Poseidon Patron Two Four "Batmen" paket karo apik VC kalebu muni adat, kokpit virtual, panel 2D, animasi, efek, wipers Makarya (mouse tengen klik ing ngalih) karo efek udan. Ngalih kanggo layar LCD, EICAS, PFD, MFT. ngalih Autobrake. Opening pilot jendhela. Cabin Lampu ngalih. Nyata FMC. Ground jarak Warning System (GPWS), More Nyata tekstur wengi VC.
  • Embraer EMB-110 Bandeirante FSX & P3D & FS9 3.0
    06-03-2016
    Embraer EMB-110 Bandeirante FSX & P3D & FS9 Embraer EMB-110 Bandeirante FSX & P3D & FS9 Embraer EMB-110 Bandeirante FSX & P3D & FS9 Embraer EMB-110 Bandeirante FSX & P3D & FS9
    Beautiful Embraer 110 digawe dening Edgar López Guinart kompatibel karo FS2004, FSX / Uap lan P3D. 3.0 versi iki sumadhiya karo momotan lan model penumpang karo 3D kokpit virtual lan panel 2D, animasi, dokumen lan pandom, swara adat, efek, dinamika pesawat nyata lan liyane.

A tembung bab komunitas Rikoooo

Masyarakat kita akeh dina, Rikoooo saiki 174,161 anggota kadhaptar, Rikoooo lan panyipta tambahan ora bisa matur nuwun cukup kanggo kapercayan lan kapentingan sampeyan nuduhake kita. Kita nindakake kabeh sing paling apik kanggo njaga panginstalan lan file sing dianyari. Apa sing ndadekake kita beda karo situs download simulasi liya yaiku kualitas tambah-ons lan layanan singularis sing kita nyedhiyani gratis.

Ndhukung situs kita

Langganan surat kabar


Langganan newsletter kita supaya otomatis dikirimi e-mail nalika kita nambah utawa ngupdate unduhan, gampang banget lan sampeyan ora bakal meruhi berita apa wae. Kita ngirim babagan siji e-mail sasi.

E-mail tetep aman lan ora bakal disebar menyang pihak katelu.

Partners

Croix Rouge Française
Notre partenaire Saitek
aerosoft
logo microsoft
tarmac
zonesamui
Basa