Basa

Iklan Rikoooo.com

Rikoooo.com wiwit 2005, yaiku situs referensi gladhi avionics ing Prancis, karo downloads kita, masyarakat kita lan suwe saya apik.

pengunjung kita (116 000 / sasi lan 13 yuta views kaca ing 2011!) Apa pecandu babagan pesawat simulasi, asring nduweni saka FSX, P3D, FS2004 lan X-Plane, akeh wong sing "tukang game hard". We offer kesempatan kanggo duwe visibilitas liwat tampilan iklan. Join iklan kita;

Google, Microsoft, Saitek, Pertempuran Pilot ...

Format saka banner ing:

iklan ing bentuk 468 ukuran banner dening piksel 60 utawa 728 dening 90 piksel, Gif, Animated Gif, Png, JPEG utawa animasi flash (max 100 kb). Sampeyan nyedhiyani kanthi email (utawa liwat link yen wis saiki ing net).

format Sample saiki ditampa:

banner ukuran 468x60

banner ukuran 728x90


tampilan Banner:

Marang panrimo lan konfirmasi pesenan, banner bakal katampil ing kaca ngarep kita website, download lan wilayah warta.


Illustration saka placements:

Home page banner 468x60 piksel
Top tengen
bannerHome
Banner 728x90 piksel kaca Home Downloads
Kategori lan subkategori
bannerCategory

Banner 728x90 piksel kaca Downloads
listing file
bannerListingFiles

Banner 728x90 piksel kaca Downloads
Gambar Description
bannerFileDescription


Kita nggunakake program profesional kanggo ngatur tampilan gendero, supaya sampeyan bisa njaluk tampilan banner ing wektu-wektu tartamtu saka dina (eg 16h-19h) utawa matesi tampilan kanggo nomer X kaping per user (kanggo matesi repetitions) , lan liyane. Akun bakal digawe karo program kita darmabakti kanggo iklan kanggo ngidini sampeyan kanggo ngawasi kampanye.

pricess

Rikoooo.com punika situs web banget kwalitase, umume, gendero sing tagihan karo CPM (Biaya Per Mille) ing 3.50 € net saben ewu views ing lokasi sing dikarepake. Sampeyan mbayar kanggo volume layar saka iklan Panjenengan. Ing kauntungan saka model iki dumunung sabenere ing kasunyatan yen Rikoooo.com sampurna cocog target lan pesen banjur bathi Panjenengan (Bali ing Investment) bakal banget.

* Elinga gedhe supaya CPM luwih gedhe iku abang persentasi Panjenengan.

Contact Us

Kanggo supaya utawa diwenehi informasi sing luwih ... hubungi kita liwat wangun kontak utawa langsung dening email: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.

d'avoir de la visibilité par le biais d'affichage d'un encart publicitaire.
Basa