Basa

About Rikoooo (Topik 78)

Kabeh sing nyangkut Rikoooo

Penting banget:
Forum iki Inggris mung. Kanggo French Rikooo Forum, tindakake link iki: http: //www.rikoooo.com/fr/forum/

Matur nuwun lan Welcome.
Kategori
Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.

Cuckoo
by CharlesNB
1 minggu 5 days ago

Suggestion Box (Topik 46)

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.

Re: Plans Anyar
by rikoooo
1 minggu 22 jam ago

woro-woro (Topik 4)

Woro-woro resmi saka Rikoooo lan tim sawijining

Re: Sharklets
by brikir
1 taun 2 sasi kepungkur

Simulator Flight Forum (Topik 333)

We pirembagan bab apa-apa watara kita simulator favorites pesawat
Kategori
Welcome FSX kedhaftar

FS2004 (Topik 13)

kedhaftar FS2004 Welcome

Prepar3D (Topik 110)

Welcome kanggo Prepar3D kedhaftar

180 pepati B738
by kuning67
dina 2 19 jam ago

X-Plane (No topik)

Welcome kanggo X-Plane kedhaftar

Re: X-Plane bantuan
by thimeu
sasi 3 2 weeks ago

media (Topik 28)

Share gambar simulasi paling lan video ing kene.
Kategori

gambar (Topik 7)

Share gambar dijupuk ing simulasi pesawat ing kene.

Videos (Topik 21)

Iki panggonan kanggo ngirim video sing dijupuk ing pesawat simulasi, supaya kreatif. :)

Hangar Dhiskusi (Topik 27)

Dhiskusi bab (meh) apa-apa, anggere iku ora Dhiskusi serius lan ora pas ing sub-forum liyane.
Kategori

fly Kirana (No topik)

Apa ngrungokake nalika mabur?

Re: Kula Music Stream
by Dariussssss
taun 2 11 months ago
Sampeyan mabur kanggo nang endi wae menarik, utawa karo bab ingkang menarik ing simulasi pesawat? Banjur, bareng karo kita.


aviation Real (Topik 25)

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

Saratov Airlines nabrak
by Dariussssss
1 taun 11 sasi kepungkur

simulator pesawat liyane (Topik 2)

Panggonan kanggo pirembagan bab simulator pesawat liyane kasedhiya.
Kategori

Ora topik

DCS SERIES (Topik 1)

DIGITAL pertempuran simulasi WORLD

Pertempuran Digital simulator World (DCS World) punika game free-to-play perang digital, ngarahke ing simulasi pesawat militer.

pathokan SIMS (Topik 1)

Tang BMS "saiki jeneng resmi mod masyarakat kita kanggo asli Tang 4.0.

  • Total Pesen: 1447
  • Total Bagian: 5
  • Dina Open: 0
  • Dina Total Jawaban: 0
  • Total Subjek: 468
  • Total Kategori: 16
  • Wingi Open: 0
  • Wingi Total Jawaban: 0
  • Total Pangguna: 184509
  • Anggota Latest: glowcover
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.267 detik
Basa