Basa

About Rikoooo (Topik 37)

Kabeh sing nyangkut Rikoooo

Penting banget:
Forum iki Inggris mung. Kanggo French Rikooo Forum, tindakake link iki: http: //www.rikoooo.com/fr/forum/

Matur nuwun lan Welcome.
Kategori
Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.

Hi All
by cunnah37
1 dina 16 jam ago

Suggestion Box (Topik 27)

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.

woro-woro (Topik 2)

Woro-woro resmi saka Rikoooo lan tim sawijining

Re: Anyar EMB 120 Masalah
by DRCW
1 minggu 4 days ago
  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.089 detik
Basa