Basa

About Rikoooo (Topik 44)

Kabeh sing nyangkut Rikoooo

Penting banget:
Forum iki Inggris mung. Kanggo French Rikooo Forum, tindakake link iki: http: //www.rikoooo.com/fr/forum/

Matur nuwun lan Welcome.
Kategori
Kita kasurung anggota anyar kanggo introduce piyambak kene. Mangerteni siji liyane lan nuduhake kapentingan.

Anggota Anyar Ikarusc42
by Ikarusc42
1 sasi 1 day ago

Suggestion Box (Topik 31)

Duwe sawetara saran lan input kanggo nuduhake?
Aja isin lan nyelehake kita cathetan. Kita arep kanggo krungu saka sampeyan lan usaha kanggo nggawe kita luwih apik lan luwih pangguna-loropaken kanggo tamu lan anggota sing kaya kita.

Re: Gawe paket Easyjet
by tcc
dina 5 5 jam ago

woro-woro (Topik 2)

Woro-woro resmi saka Rikoooo lan tim sawijining

Re: Anyar EMB 120 Masalah
by DRCW
sasi 7 5 days ago
  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.112 detik
Basa