Basa

Hangar Dhiskusi (Topik 27)

Dhiskusi bab (meh) apa-apa, anggere iku ora Dhiskusi serius lan ora pas ing sub-forum liyane.
Kategori

fly Kirana (No topik)

Apa ngrungokake nalika mabur?

Re: Kula Music Stream
by Dariussssss
1 taun 11 sasi kepungkur
Sampeyan mabur kanggo nang endi wae menarik, utawa karo bab ingkang menarik ing simulasi pesawat? Banjur, bareng karo kita.


aviation Real (Topik 25)

Panggonan iki kanggo pirembagan bab aviation donya nyata. Interesting foto, video, bukti ...

Saratov Airlines nabrak
by Dariussssss
sasi 11 6 days ago
  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.087 detik
Basa